11. maaliskuuta 2010

Glitteriä ja timantteja

Päätinpäs sitten alkaa kirjottaan blogia kun löysin ystäväni blogin täältä. Enemmän tekstiä tulee sitten kun pääsen uuden harrastukseni pariin; rakennekynsien tekoon :) Julkaisen sitten kuvia taiteiluistani ;) Olen miettinyt rakennekynsien ottoa jo monesti, mutta jos kynsien laitattaminen maksaa 80€:sta ylöspäin, huoltaminen 40€ jne. Niin onhan se loppujen lopuksi hieman kallista lystiä.

Lukulomalla ollessani totesin, että tarvitsen päivääni jotain muutakin kun pelkkää pänttäämistä ja satuin löytämään irc-galleriasta yhden tytön, joka tekee rakennekynsiä. Jonkun verran juteltuamme kiinnostukseni hommaan nousi heti, sillä tarviihan naisilla nyt olla persoonalliset sekä näyttävät kynnet ;) Tykkään muutenkin näprätä kaikkea pientä ja pikkutarkkaa joten löysin itselleni täydellisen harrastuksen. Mietin asiaa pari viikkoa, että onko tämä nyt kannattavaa sillä tällaiset geelipaketit olivat aika hintavia Suomessa (300€ ylöspäin). Sitten löysin yhden saksalaisen sivuston, josta löytyi kaikki tarvittava ja menojakaan ei kertynyt kuin vähän päälle 100€. Plus mitä nyt huuto netistä on löytynyt :)

Juuri kun innostuin hommasta, löysinkin netistä tästä paikasta negatiivisia kirjoituksia ja päätin homman jäävän tähän. Poikaystäväni rohkaisi kuitenkin ja sanoi, että ihmiset kirjoittelee huonot kokemuksensa nettiin ja positiiviset jää yleensä omaksi tiedoksi. Saan kyllä varmasti rahani takaisin jos ongelmia tulee joten päätin sitten kuitenkin tilata tavarat.

Tilatessani törmäsin sitten uuteen ongelmaan: paypal. Ikinä ennen käyttänytkään :D Tutkittuani hetken asiaa selvisi mistä on kyse. Tuttuni oli tilaillut ennenkin paypalin kautta ja homma hoitui tosi kätevästi pienellä avustuksella. Tilaus tehtiin maanantaina, eikä ole tullut vieläkään mitään varmistuksia, mitenhän tässä käy :D Toivotaan nyt, että saisin tilaukseni.
Postilaatikkoon tupsahti juuri huuto netistä ostamiani nail art-tarvikkeita. Kukkasia, timantteja sekä glitteriä :)

Toivottavasti se paketti Saksasta tupsahtais äkkiä postilaatikkoon :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...