6. helmikuuta 2013

Testissä Cuccio

Sain CosMerya-verkkokaupalta testiin Cuccio merkkisen lakkapaketin. Pakettiin kuuluu vahvistava aluslakka, värilakka (A Kiss In Paris) sekä huippukiiltävä päällyslakka. Hintaa näiltä kolmelta lakalta lyötyy yhteensä 14,9€ ja pullot ovat kooltaan 13ml. Kynsilakat eivät sisällä DBP:tä (dibutyyliliftalaattia), tolueenia eikä formaldehydiä.

Cuccio on mulle aivan uusi merkki, joten otin mielelläni lakat testattavaksi. :) Oletteko te kuulleet Cuccion lakoista tai muista tuotteista?Aluslakka:
Aluslakka levittyi hyvin ja kuivui nopeasti. Ekalla sutasulla (peukalo) lakkaa tuli hieman liikaa, sillä aluslakka on aika ohutta ja sudissa oli vähän liikaa lakkaa. Lakka tasoitti kynnen pintaa aika kivasti ja jättää kiiltävän pinnan, tätä voisi käyttää siis myös ihan pelkilteen. Värilakka levittyi tasaisesti aluslakan päälle.


Värilakka A Kiss In Paris:
Klassinen punainen. Lakka peitti yhdellä kerroksella ja kuivui noin 10 minuutissa. Lakka levittyi kynnelle tasaisesti ja sain lakattua kynnet yhdellä sudin vedolla (paitsi peukalo). Kokeilin ohimennen sopiiko lakka veden kanssa tehtäviin manikyyreihin (water spotted, vesimarmorointi) ja sopihan se! Punanen lähti leviään vedessä täydellisesti.

Tästä linkistä löytyy Cuccion värivalikoima. Helsingille löytyy myös oma nimikkolakka. 8)Päällyslakka:
Päällyslakassa oli lakattaessa vähän turhan voimakas haju mun makuun, mutta haju haihtui onneksi nopeasti pois. Lakka antoi kauniin kiillon kynsiin ja kuivui ihan täysin 15 minuutissa (onnistuin puhuun puhelimessa tän kokoajan niin unohdin sit tarkkailla kelloa tarkkaan koska pinta on kuiva).Olin lakkoihin tyytyväinen ja voisin hyvin kuvitella joskus hankkivani lakkoja, varsinkin värilakkoja. :) Itseasiassa en keksi mitään muuta negatiivista kuin päällyslakan haju. Cosmeryalla ei ole vielä värilakkoja myynnissä vaan ne ilmestyvät valikoimaan viimeistään maaliskuun alussa.

Herättikö Cuccion lakat kiinnostusta?

7 kommenttia:

 1. Mulla on sitä Cuccion hunajakäsirasvaa ja se on kyllä _ainoa_ rasva mitä enää koskaan aion tilata lisää :D

  VastaaPoista
 2. Kivan setin sait testiin.merja lupaili mullekki jotain kyseiseltä merkiltä testiin =)

  VastaaPoista
 3. Vau, osaat kyllä tuoda kuvissa ne parhaat puolet esiin lakoista. Toisessa kuvassa tuo punainen oikein huutaa päästä kynsille. :) Olen kiinnostunut ja saattaisin vaikka jossain välin kokeillakkin!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 4. Mun on ihan pakko saada tuo A kiss in Paris! Oon jo toisi kauan ettiny punasta joka peittää yhellä kerroksella. ;)

  VastaaPoista
 5. Kivansävyinen lakka ja herätti mielenkiintoa!

  VastaaPoista
 6. Mulla on Cuccion tuotteita käytössä enemmänkin :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...