16. maaliskuuta 2013

Bloglovin & Facebook

Kuten ootte varmaan jo kuulleet, niin googlen käyttäjäraati poistuu käytöstä kesällä. Käsittääkseni blogeja ei voi enää siis seurata tälläin bloggerin kautta..?

Mikäli haluatte vielä seurailla Passion for Nailsia niin lisätkäähän blogi lukulistalle bloglovinissa ja tykkäilkää naamakirjassa. :)5 kommenttia:

 1. Apua, poistuuko? Pikagooglettelulla löysin tällaisen:

  http://jamigold.com/2012/02/goodbye-google-friend-connect-now-what/

  Eli siis GFC poistuu ehkä myös Bloggerin blogeilta, mutta onko tuo Bloggerin blog feed -sama asia? Olisi kyllä tosi mälsää jos se poistuisi käytöstä myös :(

  VastaaPoista
 2. Mä taas alkuun ainakin ymmärsin, että eka poistuu pelkästään mahdollisuus lukea RSS-syötteellä eli bloggerin lukulista säilyy edelleen ja samoin säilyy käyttäjäraati eli google friend connect. Tosin itse ounastelin jo vähän, että friend connect saattaa häippäistä pian, koska gadgetteihin on tullut lisänä google+ seuraajien gadgetti.
  Mutta mene ja tiedä, mitä tässä sitten tapahtuu :/

  VastaaPoista
 3. Mä en tosta käyttäjäraadista eli GFCstä tiedä mitään, mutta Google Reader ainakin loppuu

  VastaaPoista
 4. Nyt ei oikein varmaa tietoa ny olevan kellään. Google on ilmoittanut, että Google Reader suljetaan, mutta se ei ole sama asia kuin GFC. Odotellaan lisäinfoa. GFC:n sulkeminen ei ainakaan tapahdu sekunnissa ja arvaamatta, se on Bloggerin tärkeä ominaisuus toisin kuin Google Reader.

  VastaaPoista
 5. Google Friend Connect ei häviä mihinkään. Yritin selventää tätä asiaa:

  http://inenlakkaleikit.blogspot.fi/2013/03/google-friend-connectista.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...