18. huhtikuuta 2013

Depend geelilakkaus

Huomasin joskus ohimennen, että Kicksiin oli ilmestynyt Dependiltä oma geelilakkaus-setti. Oon jo pitkän aikaa miettinyt, että hankkisin välineet itselleni, jotta saisin vahvistettua omat kynnet. Setit on kuitenkin olleet aika hintavia, joten oon jättänyt ne ostamatta. Yllätyin Dependin setin hinnasta, sillä tämä maksoin 52,5€ ja lamppu tulee mukana! Mulla oli vielä sopivasti -20% kuponki, joten hintaa tälle jäi 42€.


Mukana tulee:
- Led-lamppu
- Puhdistusaine 35ml
- Aluslakka 5ml
- Päällyslakka 5ml
- Viila
- Manikyyripuikko


Itse joutuu hankkimaan:
- Värilakan (8,9€)
- Poistoaineen (3,9€)


Esittelytekstissä luvataan, että kynsilakka pysyy kynnellä 2-3 viikkoa ja varpaan kynsillä vielä pidempään. Olen joskus kokeillut geelilakkausta ja tällöin mun oman kynnen pinta viilattiin ennen lakkojen levittämistä. Dependin geelilakkauksessa oman kynnen pintaa ei tarvitse kuitenkaan viilata, joten oma kynsi ei vahingoitu. Tekstissä luvataan myös, että lakkauksen poistaminen ei vahingoita omaa kynttä, kun lakkaus poistetaan käyttämällä siihen tarkoitettua poistoainetta.

Remover:

Sitten itse tästä poistoaineesta vähän enemmän. Ajattelin eka, että ostanko tätä ollenkaan, jos vaikkapa tavallinen kynsilakanpoistoaine voisi ajaa saman asian. Koostumukseltaan poistoaine on kuitenkin geelimäistä ja mielestä aine ei ollut kallis, joten päätin ottaa senkin testiin. 

Gellack Remover:

Kynsilakanpoistoaine ( Ultra Compact Green Apple):
Acetone, Aqua, Glycerine, Parfume, C.I. 42D9D, C.I. 16255 

Tulin siihen tulokseen, että poistoaine on samaa kuin kynsilakanpoistoaine, mutta koostumus on vain geelimäinen. Mutta ehkäpä tää geeli on helpompi levittää ja saada pysyyn kynnellä kun tavallinen kl.poistoaine!

Lamppu:

Led-lamppu toimii verkkovirralla, joten valon voimakkuus pysyy samana kokoajan, kun taas pattereita käytettäessä valon voimakkuus voi alkaa himmetä. Mä ainakin itse tykkään ehdottomasti enemmän verkkovirralla toimivista laitteista, kuin pattereilla toimivista. :D

Ohjeet:
Paketin mukana tulee myös mun mielestä todella hyvä ohjevihkonen. Sieltä löytyy ohjeistukset geelilakkauksen tekoon, lakkauksen poistoon, ranskiksen tekoon, oman kynnen vahvistuksen tekoon, varpaankynsien lakkaukseen


Tosiaan ostin nämä kynnenvahvistusta ajatellen, joten en hankkinut värilakkaa. :) Värivaihtoehdoissa ei ollut semmosta "must have"-lakkaa, joten ajattelin katsoa netistä tässä joskus myöhemmin jotain. Paisti jos tavallinen kynsilakka voisi toimia tässä! :)
Ajattelin meinaan testata, miten tavallinen kynsilakka toimii tässä hommassa. Kerron sitten miten mun testailujen kävi!

Siinä oli vähän esittelyä tästä Dependin uutuudesta. Huomenna tulee tutoa oman kynnen vahvistamisesta näillä välineillä. Raportoin myös myöhemmin teille, että miten tavalliset kynsilakat toimivat näiden kanssa.

14 kommenttia:

 1. oo mielenkiintoista, odottelen jatkopostausta :3

  VastaaPoista
 2. innolla odotan testauksen tuloksia!

  VastaaPoista
 3. Kovettuuko noi lakat myös uv-valossa vai vaatiiko ton ledin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on itellä ainakin se käsitys, että nää tarvii nimenomaan ton ledin eikä kovetu uv:lla.

   Poista
  2. Toimivat myös UV- valolla! :)

   Poista
 4. Kokeile ja kerro ihmeessä myös, että toimiiko tavallinen asetonia sisältävä kynsilakanpoistoaine poistamisessa :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Piti päästä sit heti kokeileen. ;D Tavallinen kl.poistoaine sopi hyvin, laitoin poistoainetta pumpuliin ja pumpulin folion sisään. :)

   Poista
 5. Odotan myös testauspostausta ja lepikossa kuhisee blogissahan oli tämä setti myös testissä heidän miitissä =)

  VastaaPoista
 6. Tää kuulostaa kyllä aika hyvältä setiltä, innolla odotan jo seuraavaa postausta! Itsekin voisin hankkia nimenomaan vain oman kynnen vavistusmielessä, etten tarttis mitään värilakkaa.

  VastaaPoista
 7. Oho, tosi mielenkiintonen! Odotan innolla jatkopostauksia, vois itekkin hommata tuon setin, jos se osoittautuu hyväksi :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...