16. huhtikuuta 2013

Sateenkaari leopardi part. 2

Tein viime kesänä leopardikynnet melko räikeällä liukuvärjäyksellä. Päätinpä ottaa näistä uusinnan, sillä tykkäsin näistä ihan hirveästi. Voisin melkein omistaa tän postauksen ja nää kynnet Mellalle, kun nää sun lempparit kerta on! ;D Muistin kaikenlisäks vasta nyt, että oon luvannut näistä kynsistä tuton ja on jäänyt vähän tekemättä. Näistä tulee siis tutoa huomenna! :) Tuton takia tein kynsistä vielä kahdet eri versiot, vähän erilaisella liukuväritekniikalla.

Tässä versio 1. Tää tapa oli huomattavasti nopeampi, mutta en tykkää kun värit sekottui niin paljon keskenään.Tässä kynnet versio 2. Tää on enemmän mun mieleen, sillä näissä värit erottuu huomattavasti paremmin eikä sotkeennu keskenään. Eli mukaan ei tuu mitään "likaisia" sävyjä. Lisäksi värit on voimakkaammat.Tässä muuten kuva vielä 2. versiosta ilman leopardeja. Nää näytti ihan mehujätskille mun mielestä! :D


Kummat oli teistä paremmat? :)

OPI - Alpine Snow
China Glaze - Splish Splash
China Glaze - I'm With the Lifeguard
Ruby Kisses - Orange U Jealous
China Glaze - Hang-Ten Toes


Leimailut on perinteisesti Konadin laatasta m57. Leimailulakkana toimi Konadin musta.


8 kommenttia:

  1. Ääk, kiitos olen otettu!!! ♥ Ihan hihkaisin ääneen. :D Voisinpa kokeilla tehdä oman sateenkaari-lepardiversion, niin ei tarvitse pelkästään täältä ruudun takaa ihastella näitä sinun ihania kynsiä!
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  2. En osaa valita :D Ekois tykkään kun värit vaihtuu pehmeesti,mut nois toisis värit taas hehkaa niin kirkkaina. Hienot!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...