28. toukokuuta 2013

Kosmetik4less


Hehkutin teille jo ennen reissua tätä saksalaista nettikauppaa Kosmetik4less, jonka valikoimasta löytyy mm. Essencen tuotteita laidasta laitaan. Suurena plussana heidän valikoimaan on lisäksi tulossa Essencen Trend Editionit, joita on todella hankala saada edes Saksasta paikan päältä. Sillä lakat on ainakin aina loppu. Verkkokaupan valikoimasta löytyy myös monta muuta merkkiä!


Päätin lähettää heille sähköpostia, että kiinnostaisko yhteistyö suomalaisen bloggaajan kanssa. Parin päivän päästä sain vastauksen, että yhteistyö kiinnostaa aina! Voi sitä riemua kun sain ton sähköpostin. 8) Sain 20 euroa shoppailurahaa verkkokauppaan ja aloikin näpytteleen tilausta saman tien. Päädyin tilaan jotain ihan muuta kuin Essencejä, sillä omistan jo kaikki kyseisen merkin lakat. :D Halusin testata jotain ihan uutta merkkiä ja ostoskoriin lähti paketti BeautyUK:n lakkoja, kaksi uma Cosmeticsin lakkaa ja kasvonaamio. 


Tilasin eka toisen setin minilakkoja, mutta ne olikin loppu. Asiakaspalvelusta tuli kahden tunnin sisään postia, että palautetaanko rahat. Hoidimme yhteistyön siis niin, että maksoin eka tilaukseni ja rahani palautettiin sitten kokonaan. :) Näin ollen lakkasetti vaihdettiin siis toiseen. 

Tein tilauksen 13.5 ja paketti saapui mulle 20.5 kirjattuna kirjeenä postiin. Suurta plussaa siis toimitusajasta ja myöskin paketoinnista! Tilaukseni oli kääritty vaaleanpunaiseen paperiin eikä kuplamuovia oltu säästelty. Kaikki tuli siis ehjänä perille. :) 


Lyhyesti:
-       Toimituskulut 6,9€
-       Nopea toimitus kirjattuna kirjeenä postiin
-       Paketti pakattu kunnolla käyttäen paljon kuplamuovia
-       Hyvä ja nopea asiakaspalvelu
-       Mikäli et osaa saksaa, nettisivun saa vaihdettua osittain englanniksi

Sitten vähän mun uusien lakkojen esittelyä. Lakat ehdin jo swatchata tikulle, mutta kasvonaamio odottaa vielä jotain spesiaalitilannetta. ;D

Ensimmäisenä Uma Cosmeticsin lakat. Varsinkin sininen, Model, oli mun mieleen! Todella nätti neonsininen. Vihreä lakka, Bonny, on myös kiva, mutta multa löytyy tälle jo vastaavia. Lakoilla on hintaa 2,48€ kappale ja tavaraa löytyy pullosta 8ml.


Tikuissa on lakkaa 2 kerrosta. Ensimmäinen kerros raidottui varsinkin sinisen kohdalla aika paljon, mutta toinen kerros riitti jo pelastaan lopputuloksen. Vihreän kanssa ei ollut samaa raidottumisongelmaa.


Sitten BeautyUK:n lakkasetti West End Girl. Alunperin mun tilauksessa oli Wild Child-kokoelma, mutta se oli tosiaan loppu. :/ Nyt kun katoin, niin sitä ei löydy enää koko valikoimasta. Hintaa näillä 6 lakan seteillä on 5,95€.


Olin vähän skeptinen näiden lakkojen laadusta, sillä nää oli mun mielestä niin halpoja. :D Sain kuitenkin yllättyä positiivisesti ja lakat peitti oikein hyvin kahdella kerroksella. Viimeinen violettiin taittava punainen olisi kuitenkin tarvinnut kolme kerrosta.Yks juttu mistä en näissä tykännyt oli se, että näillä lakoilla ei oo mitään nimiä! Eikä ees numeroita. :D

Ketkä kaikki kiinnostui tästä "uudesta" verkkokaupasta? Mä odotan niin innoissani sitä kun ne Essencen Trend Editionit tulee myyntiin!

8 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä lakkoja, varsinkin tuo sininen. Enpä ole aikaisemmin kyseisestä sivusta edes kuullut.

  VastaaPoista
 2. Kävin yx päivä sivuilla pyöriin ja kyllä miellytti =)

  VastaaPoista
 3. Tuo on ihan huppukauppa! Itse tilasin viikko sitten sieltä kasan Essencen tuotteita ja tuli eilen. :)

  VastaaPoista
 4. Olisinkohan juuri täältä lukenut ensimmäisen kerran tästä kaupasta. Lähti tosiaan heti tilausta menemään, kerta niin jäätävän edullisesti CG:n lakkoja. Tilasin myös setin noita beatyuk:n lakkoja. Tuli jossain puolessatoista viikossa ja hyvin oli kyllä pakattu. Todella tyytyväinen olen siis! Ja vähän kateellinen tuosta sun yhteistyökuviosta : D

  VastaaPoista
 5. Voi apua mikä kauppa! Aina kun pääsee Saksaan täytyy tyhjentää siellä kaikki meikkikaupat ja nyt niitä voi tilata kotiinkin :D Tiedätkö onko noi postikulut aina samat vai riippuuko paketin painosta?

  VastaaPoista
 6. Noi beauty uk:n lakat on yllättävän hyviä mielestäni. Pitääpä tilailla tuolta sivuilta jokunen päivä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...