11. toukokuuta 2013

Nokka kohti Portugalia

Tämä tyttö lähtee huomenna kahdeksi viikoksi Portugaliin. Päätin, että pidän bloggaustaukoa kynsistä tän aikaa, sillä en ehdi sutiin lakkaa kyllä tän reissun aikana. :D Reissun aiheena on koulun ITSI-kurssi ja me lähetään sinne toisen rönärin sekä kahden terveydenhoitaja-opiskelijan kanssa. :)
ITSI = Interdisciplinary Training On Social Inclusion

Lissabon. Kuva Wikipediasta

Itse lähdin kurssille ihan sen takia, että pääsisin eroon mun kammosta puhua englantia. Huomasin kyllä, että jo röntgenharjoittelun aikana multa on lähtenyt suurimmat lukot pois. Jouduin meinaan aika paljon ohjaamaan potilaita englanniksi ja en jännitä enää yhtään puhua englantia! Jee. :) 

 Haluaisitteko te jotain postauksia tästä reissusta? Meinaan tää ei tuu olemaan mikään ihan perus turistireissu, vaan tutustumme sellaisiin asioihn joihin ei kyllä ihan jokaisella lomamatkalla törmää. Kurssin aiheena on epätasa-arvoisuus terveydenhuollossa, sosiaalihuollossa ja koulutuksessa.

Yhteensä osallistujia on yli 40, 7 eri maasta. Belgia, Suomi, Unkari, Italia, Portugali, Romania, Turkki.

Vietämme suurimman osan ajasta Setubalissa, mutta Lissabonissakin ollaan ainakin 4 päivää. Reissuumme sisältyy yksi vapaapäivä ja ajattelin pyhittää sen Lissabonin kauppojen ihmeelliselle maailmalle. Voin sitten niistäkin kertoa teille jotain.

Setúbal. Kuva Wikipediasta

Voin myös päivitellä semmosia ihan "mitä mulle kuuluu"-postauksia, jos haluatte. :D Kun semmosia ei täällä yleensä oo. Onkohan ollut koskaan..?

Katsellaan sitten kahden viikon päästä! 8) Julkaisen vielä tänään mun matkakynnet jos vaan ehdin, on niin miljoona hommaa mitä pitää tehdä. :D

Me jotkut näemmekin sitten 25.5 kynsibloggaajien miitissä! Saas nähdä kuinka silmät ristissä sitä ollaan kun palaan edellispäivänä Suomeen. :D


10 kommenttia:

 1. Moikka! Ehdottomasti tee postauksia reissustasi ja paljon kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Voi että, ulkomaan reissut on kyllä aina oikein nostetta arkeen, matkakuumetta pukkaa heti pintaan kun luin tänkin postauksen! :) Ehkä sulla siellä on aikaa muuhunkin kuin koulutukseen vai onko se kuinka intensiivistä?! Mun puolestani voit kyllä kertoa reissukuulumisia tarkemminkin; kyllä kiinnostaa... :) Mutta ennen kaikkea kivaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit vaan reissua varaan. ;))
   Joo on vähän turhankin... :D Ollaan 9-19 koulussa joka päivä. Mut illat on onneks vapaata, jos sillon jaksaa sit enää ihmeitä tehdä. :'D
   Kiitos!

   Poista
 3. Mun tulee sua ikävä. <3
  Tai no, on mulla ikävä jo nytkin, ku ei olla piiiiiiiiiiiitkään aikaan nähty.
  Piä kivaa! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi. <3 Pitää nähdä ennen kun huitelen kesäks muihin maisemiin :((

   Poista
 4. Voi hitsit mäkin haluun ulkomaille! *kateellinen* Ota ihmeessä kuvia sieltä! Varsinkin kun itse en koskaan Portugalissa ole ollut niin olisi kiva nähä vähän millainen paikka se on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih 8) Tosi rankkaa ollut kyl tähän asti, on niin tiiviit päivät. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...