4. kesäkuuta 2013

Depend geelilakkauksen pysyvyydestä

Nyt vielä yks "ei lakkaus"-postaus. :D Huomenna sitten taas pitkästä aikaa kynsien lakkailua. :) 

Pääsin testaileen Portugalin reissun aikana kuinka hyvin Dependin geelilakkaus pysyykään kynsillä. Lisähaastavuutta pysyvyyteen toi varmasti glitterpläjäys OPIn Polka.com -lakasta.

Tässä kynnet ennen reissua. Tein nää torstaina 9.5.

Vasen käsi

Tässä sitten kynnet perjantaina 24.5, kynsillä on ikää 16 päivää eli vähän päälle kaks viikkoa. Etusormen kynsi lohkesi juurikin tänä päivänä kun otin kuvan. Muuten oikeassa kädessä ei oo mitään muuta valittamista kun huomattava kasvuraja.
Psst, älkää huomioiko mun rutikuivua käsiä. :D

Vasen käsi

Ja sitten oikea käsi... Tää ei oo läheskään niin kaunista katseltavaa kuin vasen. :D Keskisormen ja nimettömän lakkaukset on lohkeilleet ihan kiitettävästi ja myös etusormesta puuttuu pala. Ehkäpä tätä ilmiötä voi selittää sillä, että oon oikeakätinen. :)

Oikea käsi

Lakkaus pysy mun mielestä oikeasti todella hyvin, paremmin mitä odotin! Uskoisin, että jos tuola välissä käyttää oikeasti geelilakkaukseen tarkoitettua Dependin värillistä geelilakkaa, niin kynnet pysyy parempana varmasti pidempään. 

Tein mun kaverille ranskiksen näillä käyttäen OPIn Alpine Snow:ta ja kynnet pysyi hyvänä 3 viikkoa. Ainoastaan pieniä halkeamia oli havaittavissa kun kaveri leikkeli kyntensä lyhyiksi.

Tässä on muuten aikasemmat postaukset koskien Dependin geelilakkausta. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...