4. heinäkuuta 2013

Krokotiili ja öljyläikkiä

Nyt olisi esittelyvuorossa toukokuussa Portugalista ostetut Sephoran päällyslakat; Croco Print & Marble Art. Näillä oli muistaakseni hintaa 3,9€ kappaleelta. Lisäksi valikoimasta löytyi ihan normi crackle-päällyslakka sekä mystinen gradient-päällyslakka. Mulla oli tämä edellä mainittu jo kädessä, mutta totesin etten jaksa ostaa sitä. :D Löysin äsken videon kyseisen lakan käytöstä ja en menettänyt mielestäni mitään vaikken ostanut sitä. 8)

Ensimmäisenä krokot. Mun mielestä tää lakka oli jotenkin todella hankalasti käytettävä, sain vasta neljännellä yrittämällä krokokuvion kynsiin. :O Ensimmäisellä kerralla lakka ei alkanut halkeileen (nähtävästi liikaa lakkaa), seuraavalla kerralla laitoin vähemmän lakkaa eikä silti mitään tapahtunut!
Parin päivän päästä päätin taas kokeilla ja nyt sit lakkaa tuli niin ohut kerros, että syntynyt kuvio tipahteli pois kynneltä... :D Sitten päätin tikuttaa lakan ja sain aikaan pienen pientä krokokuvioo, koko homma alusta ja jes, nyt mä vihdoin onnistuin! :D Nyt lakka pääs vihdoin jo kynsille asti.
Pohjalla on China Glazen I'm With the Lifeguard.


Marble Art-päällyslakka on oivallinen korvaaja OPIn Black Spotted:lle. Sain tällä muuten kuvioinnin onnistuun heti ensimmäisellä kerralla. 8) Keväällä tappelin monen monta kertaa Alessandron samanlaisen lakan kanssa, joten oli aika voittajafiilis kun lakkailut onnistui heti ensimmäisellä yrittämällä! :D


 Näissä kynsissä on pohjalla Kikon 619.


Mille päällyslakat teistä kuulosti? Heräsikö kiinnostus..? :)

15 kommenttia:

 1. Onpa mielenkiintoiset lakat, olen ihan aloittelija ettei tuollaisia ole tullut vielä vastaan. Ja kyllä, heräsi kiinnostus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että nää oli jollekin uusia juttuja! Aattelin meinaan näiden olevan jo ihan vanha juttu. :D

   Poista
  2. Saisikohan näitä mistään nettikaupasta... OPIn Black Spotted ei sovi mun budjettiin mitenkään päin ni täytyy kattella jotain vähän edullisempaa vaihtoehtoa.

   Poista
  3. Musta tuntuu ettei saa. :S Ekana tulis mieleen Alessandron Nail Dots..?

   Poista
 2. Tosi kivoja lakkoja varsinki toi krokotiili!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans tykkään siitä hirveesti! (sit kun se toimii.... :D)

   Poista
 3. Toi kroko kuvio on aika hauska!

  VastaaPoista
 4. Tavalliset graffittilakat jäävät kyllä helposti kakkosiksi näiden ihanuuksien rinnalla!

  VastaaPoista
 5. Toi krokokuvio on kyllä hieno. Peruscracklet ei viehätä, mut tässä on sitä jotain.

  Öljylakka on... nojoo. Hankin aikanaan se OPIn sikahirveällä hinnalla, enkä sitten taida kuitenkaan tykätä. Ei sitä raatsi kumminkaan hävittää.

  Hienompia tuloksia saa miun mielestä sillä sinunkin joskun esittelemällä vesi-desinfiointiaine -hässäkällä. Sitä en ole kylläkään itse testannut, ihaillut vain blogeissa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...