13. elokuuta 2013

Excalibur

Kuukauden testituotteena Adeninalta sain A-Englandin uuden version lakasta Excalibur. Lakka kuuluu The Mythicals-kokoelmaan.
Vanhaa versioo en omista, joten en osaa vertailla lakkoja keskenään. Sen verran luin vertailusta, että uusi versio ei käy leimailuun yhtä hyvin kuin vanha. Vanha versio oli enemmän hopeinen, eikä tainnut sisältää seassaan mitään muuta. 


Tämä lakka on kokoelmani toinen A England. Verrattuna toiseen yksilöön, Excalibur oli levittyvyydeltään parempi kuin Tristam. Lakka ei raidottunut samalla tavalla ja muutenkin lakka peitti täydellisesti kahdella kerroksella. Yhdelläkin kerroksella voi saada peittävän lopputuloksen.


Excalibur on hopeinen foil-lakka, jonka seassa on paljon kultaisia hippuja. Mun mielestä tää on aika jännän värinen lakka. :) Todella vaikea kuvattava vaan, sillä lakka kimmelsi niin paljon.5 kommenttia:

 1. Moi! Tää ei nyt mitenkään liity kynsiin, mutta miten saisin muuttettua nimeni bloggerissa? Haluaisin käyttää nimimerkkiä, en kokonimeäni..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ei se mitään! :D Ootas mä tutkin :)

   Poista
  2. Mä päätin ite tälläin: klikkasin itteni mun profiiliin (pääsee tosta omasta nimimerkistä), sitten muokkaa profiilia ja sielä löytyy kohta "näytä nimi". Vai meneekö sulla google+ toi kun klikkaat nimees?

   Poista
  3. Okei :) Kun klikkaat ittes siihen google+ profiiliin, niin sielä pitäis olla jossain joku asetus-kohta. Niin muistaakseni sieltä löytyy :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...