23. elokuuta 2013

Printtikynnet

Kokeilin vuosi sitten ekaa kertaa tehdä printtikynnet, mutta jo kuvan siirtäminen liimapohjaan meni ihan päin prinkkalaa. :D En oo viittinyt kokeilla hommaa uudestaan, mutta nyt taas innostuin! Ja huomattavasti paremmalla menestyksellä. Innostuin tän tekniikan helppoudesta niin paljon, että aloin kerään jo läjää kuvia mitä pitää joskus siirrellä kynsille. :)

Apuja otin tähän hommaan Extremehandycrash-blogista, kantsii kurkata mitä kaikkia kivoja printtikynsiä blogissa on tehty! :) Mun mielestä kyseisessä blogissa on muutenkin kaikkia hauskoja DIY-juttuja, harmi kun blogia ei nyt ainakaan enää päivitellä. :/


En muista enää mistä löysin tän kuvion, mutta jostain googlen kätköistä kuitenkin. Pienensin kuvaa todella paljon, jotta kynnelle tuli jotain järkevää kuviota. Printin alla on kerros Kikon vaaleaa lilaa 330.


Kiko - 330


Innostuitteko te printtikynsistä? :)

10 kommenttia:

 1. Tosi nätskät,miten se kuvio sit printataan ja saadaan kynteen? :O En oo koskaa kuullukkaa printtikynsistä.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Eli siis, tulostetaan joku kuva koneelta, laitetaan tän päälle semmosta tiettyä liimaa ja ootellaan, että se siirtyy liimapintaan. :D Voin tehdä tästä tuton!

   Poista
 2. Juu! Todellakin innostuin! :D En vaan oikeen käsitä, että miten niitä tehdään? Joten, tässäpä ois sulle postaus ehdotus: printtikynsien teko-ohje. :)

  VastaaPoista
 3. Hienot kynnet! Miten se kuva saadaan kynnelle?

  VastaaPoista
 4. Nonni. Nyt oon jo googletellut ties mitä kuvioita ja katsonut, koska paikallinen askartelukauppa on auki ja... *huokaus*

  VastaaPoista
 5. Näyttää kivalta idealta. Ite ostin joskus paperia, mihin vois printata decaleita, mut en oo vielä saanu aikaseksi. Kiva, kun teet tuon =)

  VastaaPoista
 6. Oooo, minkä nimistä paperi on/mistä sitä saa? :O

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...