30. elokuuta 2013

Rose Gold Romance

Sain Cosmerya-verkkokaupalta testiin Cuccion Precious Metals-kokoelman Rose Gold Romance-lakan. Lakka on sävyltään tummavioletti ja seasta löytyy paljon hopeaa shimmeriä. Kuvittelin tän lakan enemmän viininpunaiseksi kuvan perusteella, mutta on tämäkin sävy oikein nätti. :)


RGR kaljuuntuu aika helposti ja yhteen kohtaan ei voinut osua sudilla kuin kerran, muuten lakat kyllä lähti karkuun. Lakalla voi saada peittävän lopputuloksen yhdellä kerroksella, jos vetää lakkaa yhden paksun vedon koko kynnelle (onnistui hyvin esim pikkurillissä). Mä tyydyin itse pistään kaksi ohuempaa kerrosta ja näillä tuli oikein peittävä lopputulos! Molemmat lakkakerrokset kuivuivat alle 5 minuutissa.


Precious Metals-kokoelman lakoilla on hintaa 9,9€ pullolta ja pullossa on lakkaa 13ml.
Vielä tänään ja huomenna postipaketeilla tulee toimituskuluja vain 1€. :)
Koodilla PFN512 saat -15% alennuksen tuotteista!

Lakasta saa tietty kiiltäväpintaisen lisäämällä päällyslakan vielä lakkakerrosten päälle. Mä tykkäsin itse tästä kiiltävästä pinnasta enemmän.

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

4 kommenttia:

 1. Kaunis sävy ja ite tykkään tästä merkistä =)

  VastaaPoista
 2. Kaljuuntumistaipumusta ei kyllä lopputuloksesta enää näe. Kivannäköinen syyssävy, josta tulee hitusen mieleen ChG:n Rendezvous With You, jonka laitoin itselleni tilaukseen. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis sävy ja tosiaan lopputuloksesta ei olisi haasteita arvannut.

  VastaaPoista
 4. Oi, aivan ihana sävy :--)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...