19. lokakuuta 2013

Essence Happy Holidays Trend Edition

Sain palautetta viime TE-postauksesta, että näiden julkaiseminen oli jees juttu. Jatketaan siis näillä infopostauksilla! :) Kyselin tulee Super Heroes-kokoelma Kosmetik4less-verkkokauppaan ja tuleehan se! Myös tämä kokoelma tulee myyntiin sinne ja muutenkin kaikki uudet Essencen tuotteet pitäisi tulla heidän valikoimaan. :)

Mutta sitten tähän joulu Trend Editioniin! Kokoelmaan kuuluu meikkejä sekä kynsijuttuja. Ajankohta tälle TE:lle on marras- ja joulukuu.


Aloitetaan meikeistä. Kokoelmaan kuuluu kolme metallinhohtoista luomiväriä (sh1,99€). Luomivärit löytyy sävyissä 01 sugar plum fairy, 02 santa, baby! and 03 light up the tree!
  Silmämeikin voi viimeistellä kultaisilla yksityiskohdilla varustetuilla tekoripsillä (sh 2,49€).


Poskipunat ja huulivoiteet löytyvät samansävyisinä 01 run, run rudolph! and 02 sugar plum fairy
 (sh 2,29€).


Kokoelmaan kuuluu myös hiusponnari hopeisilla koristeilla, olevinaan kai kulkuset..? (sh 1,29€).


Sitten ne kynsijutut!

Colour3-kynsilakkoja tulee neljässä eri sävyssä 01 joy to the world!, 02 run, run rudolph!, 03 light up the tree! and 04 sugar plum fairy. Idea näissähän on se, että lakkoja voi käyttää kynsillä yksilteen tai yhdistää. (sh 2,79€). Mua houkuttaa varsinkin toi punainen versio!


Mä itse kiinnostuin eniten tästä lumihiutale päällyslakasta (sh 1,99€). Glitterit sisältää hologrammiefektin ja tekevät kynsille lumihiutale-efektin. Lakkaa täytyy muistaa sitten ravistella kunnolla, jotta hiutaleet sekottuu pohjalakkaan. Lakan nimi on Season's Greetings!.

Sitten vielä kynsikoristeita (sh 1,99€). Kuvioina ovat St. Nicolasin kasvot, kenkiä, karkkitankoja ja mistelinoksia. Mulle jäi epäselväksi onko nää fimoja vai jotain tarrapinnalla kiinnittyviä..? 


Haluatteko te, että jatkossakin infoon teitä uusista Trend Editioneista? Ja muista mahdollisista uutuuksista?

9 kommenttia:

 1. Tuo lumihiutale päällyslakka kuulostaa sille, että haluan sen! Ja noista Colour3 -lakoista eniten kiinnostaa punainen ja sitten 01 joy to the world! Mutta keksin jo monta eri lakkausta mihin sitä lumihiutale päällyslakkaa voisi käyttää ;)

  VastaaPoista
 2. Samoin minulle näistä osui silmään tuo lumihiutale-lakka. Ehkä hankittava :)

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti halutaan vinkkejä kaikista tulevista kivoista jutuista :)

  VastaaPoista
 4. Ehottomasti näitä lisää! Tosi kiva saada tietoa tulevista kokoelmista hyvissä ajoin, eikä vasta sitten, kun ne on ilmestynyt ja suurin osa loppuunmyyty. Yleensä oon tykänny näistä Essencen LE-kokoelmista, mutta jotenkin tää ei sytytä.. Ainut jännempi on tuo hiutalelakka (:

  VastaaPoista
 5. Oih, tuo lumihiutale-efektilakka on pakko saada! :) <3 Ja se on kyllä kiva että täältä voi lukea näistä uutuuksista eli kyllä, tykkään! (Y)

  VastaaPoista
 6. Taisinpa missata edellisen trend edition-postauksen. Valitettavasti, sillä tämä oli mielenkiintoinen. Lisää näitä siis! :) Ja mäkin haluun ton lumihiutalelakan...

  VastaaPoista
 7. Viimeinkin Happy Holidays TE on saapunut Kosmetik4lessille! Lumihiutale päällyslakka (ja vähän kaikkea muutakin) lähtee tilaukseen heti, kunhan saan Paypal tilin luotua itselleni :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...