15. lokakuuta 2013

Seepra ruseteilla

Laatikon pohjalla on lojunut jo pitkään water decalsit seeprakuviolla ja ruseteilla, päätin vihdosta viimein käyttää ne! Olin jotenkin kuvitellut, että kuvion pohja olisi valkoinen eikä läpinäkyvä, olisin muuten lakannut kynnen kärjen valkoiseksi. :( Muutenkin decalsit oli niin ihmeellisen muotoiset, etten tajua kenen kynsiin nää menis! :D Noh, jonkun sellaisen jolla on suippo/pyöree malli... Asettelin decaleita todella pitkään ja viilailin osan decalista kokonaan pois. Vihdoin ne asettu kynnelle! Sitten tietty Seche alkoi sekottamaan seepran raitoja... :D


Pohjalla kynsissä on kaksi kerrosta, jo suosikiksi tullutta, Essencen vaaleanpunaista lakkaa Free Hugs. Korkkasin tätä muuten just uuden pullon! En oo ihan hetkeen meinaan joutunut värilakoissa uutta pulloo korkkaan vanhan loputtua. :D Tai ei vanhakaan pullo ihan tyhjä ole, mutta lakka alkaa olla jo aika tönkköä ja vaikeasti kuroteltavissa pullon pohjalta.

Essence - Free Hugs


12 kommenttia:

 1. Kivat kynnet. Niistä tulee mieleen Hello Kitty :D

  VastaaPoista
 2. Söpöt kynnet! Tykkään seepra-rusettiteemasta. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 3. Tappelin itekkin viimeksi water decalsien kanssa, kunnes tajusin, et unohdin ottaa sen kalvon siitä pois ennen kuin laitoin lillumaan veteen. Laitetaan sen piikkiin, et eka kerta oli niiden kanssa :D Mut kivat kynnet sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii :DD Mut hyvä kun keksit missä vika. ;)
   Kiitos!

   Poista
 4. Siis aivan täydellisen värinen vaaleanpunainen! :) WAU! Hienot on kynnet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mun lemppari! 8) Suosittelen kyllä, jos etit täydellistä vaaleanpunaista!
   Kiitos :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...