1. marraskuuta 2013

Essence Dark Romance Trend Edition

Nyt olis esittelyvuorossa marraskuun Trend Edition Dark Romance. Kokoelma koostuu taas monipuolisesta meikkivalikoimasta ja tän kuun "extrana" on iholle liimattavat tatuoinnit. 


Aloitetaan silmämeikistä! Kokoelmaan kuuluu kaksi luomiväripalettia sekä kaksi silmänrajauskynää. Luomivärit löytyy nimillä 01 mystery glam and 02 a romance to remember. Hintaa luomiväreillä on 2,99€ kipale. 
Silmänrajauskynät löytyy sävyissä 01 black shadow and 02 foggy love. Seasta löytyy glitteriä elävöittään silmämeikkiä. Yksi kynä maksaa 1,29€.
 
 

Voidemainen korostusväri niin kasvoille kuin vartalolle, saatavilla sävyssä 01 light up!. Hintaa löytyy 2,99€. 

Sitten poskipunat kahdessa sävyssä 01 painted love ja 02 red romance. Poskipuna on "mousse" muodossa ja punan luvataan jättävän puuterimainen pinta laiton jälkeen. Poskipunilla on hintaa 2,49€ per kappale. 


Huulipunat löytyy samoilla sävyillä kuin poskipunat 01 red romance ja 02 painted love. (Veikkaan, että tiedotteessa on joku painovirhe kun numerot meneen näissä toisinpäin. :D) Punien luvataan pysyvän monta tuntia huulilla ja näiden ei myöskään pitäisi kuivattaa huulia.

Nää huulikiillot mua kiinnostaa, varsinkin tää beigen sävyinen! Huulikiiltoja kuuluu käyttää "topperina" jonkun päällä, mutta kai näitä voi yksinäänkin käyttää? Jos mä nyt ihan oikein osasin suomentaa, niin tiedotteessa vinkattiin myös, että kiilto näyttää hienolle kun sitä laittaa alahuulen keskiosaan..? Kiillot on saatavilla kahdessa sävyssä 01 black shadow ja 02 light up!. Kaikki huulimeikit maksaa 1,99€ per tuote.


Sitten kynsijutut! Näköjään mennään vähän samalla periaatteella kuin Super Heroe TE:ssä. Erilaisia lakkakoostumuksia siis. :) Lakat on saatavilla neljässä sävyssä violetti (01 dark night starlight), punainen (02 red romance), sininen (moonless night) ja kulta (gothic gold).

What gothic girls want. Kynnet voi sitten koristella erilaisialla timanteilla ja mikrohelmillä. Pakettiin kuuluu myöskin liima koristeiden kiinnittämiseen.  

Kynsilakat maksaa kappaleelta 1,79€ ja koristeluhyrrällä on hintaa 2,49€.


Sitten vielä ne tatskat (dark art). Hymähdin kun tiedotteessa sanottiin, että näitä voi laittaa vaikka kasvoihin… Nooh, mikäs siinä jos tykkää. :D Tatskat voi kotiuttaa hintaan 1,99€.


Postauksessa esiintyneet hinnat on tiedotteessa olleet suositushinnat. 

Kiinnostaako Trend Edition? Mä en itse kokenut, että tässä olis mitään muuta pakko saada-juttua kuin tuo huulikiilto. Ehkäpä myös kultainen&violetti kynsilakka saattaa kiinnostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...