22. marraskuuta 2013

Pussista kynsiksi

Mulla löi pää täysin tyhjää ideoiden suhteen viime lauantaina. Oli hirvee hinku tehdä kynnet, mutta sit kun oli vihdoin aikaa tehdäkin jotain niin en keksinyt sitten niin mitään ideaa. Ärsyttävää.... Noh, sitten nappasin mun radiologian kirjan työhuoneen sohvalta ja kirjan vieressä oli Seppälän muovipussi. Siitä se idea sitten lähti. :D


Pohjalle sudin kaksi kerrosta OPIn mustaa Black Onyxia. Seuraavaksi kaivettiin dotting tool hellusta/helmeristä/rakkaalla lapsella monta nimeä, ja palloja tekemään. Pallojen tekemiseen käytin Konadin valkoista varman peittävyytensä takia. Sitten pari valkoista palloa kynnestä punaiseksi Essencen Fame Fatal-lakalla ja valmista tuli. :)


OPI - Black Onyx
Konad - valkoinen
Essence - Fame Fatal


Olettekos te inspiroituneet jostain hassuista jutuista? :)

18 kommenttia:

 1. Kivat! Itselläni inspis tullut kerran halkaistusta kiiwi-hedelmästä :-)

  VastaaPoista
 2. Voin niin samistua tohon sun ideoiden keksimis ongelmaan:D Mutta ihanat kynnet ja ihana idea! heti pikkukuvasta jo mietin että ihan on samanlainen kuosi kun seppälän kasseissa;)

  VastaaPoista
 3. Tosi söpöt on ja tunnistaa kyllä heti mistä inspiraatio tuli! :)

  VastaaPoista
 4. Ihan ovat kuin seppälän muovipussit:D! Hienot.

  VastaaPoista
 5. Todella tunnistettavat ja hyvin onnistuneet! Nice (:

  VastaaPoista
 6. Näistä tuli ekana mieleen mikki hiiri! Sitten kun luin tekstin ja tajusin heti seppälän pussiksi! :D Tuommoset "oudoista" paikoista lähtevät ideat on aina hyviä!

  VastaaPoista
 7. Arvasin heti Seppälän-pussiksi :D Hauska idea :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...