20. marraskuuta 2013

Vihreää pinkillä ja eka maskeeraus

Törmäsin joskus aikoja sitten tähän Jangsaran ihanaan meikkiin. Mulla oli alkusyksystä jonain vapaapäivänä vähän tylsää ja päätin apinoida meikkiä itelleni toiseen silmään. Mun mielestä tän meikin tekeminen oli hirmu hauskaa! Muutenkin violetti ja vihreä sopii mun mielestä todella hyvin yhteen. Vois selvästi toteuttaa jotenkin tähä meikkiin liittyvät kynnetkin joskus. :)

Käytin meikkiin Coastal Scents 120-palettia. Käytettyjä sävyjä en enää millään muista, joten ei niistä sen enempää. Musta luomiväri on Isadoran Smokey Eyes-paletista.
 Tekoräpsyt on tilattua joskus aikoja sit eBaysta. En muista valitettavasti myyjää. :/Innostuin tekeen Halloween-viikonloppuna myöskin mun ensimmäisen maskeerauksen. Ajattelin eka, että en julkaise tätä blogin puolella ollenkaan, mutta näytänpähän tän nyt teillekin. :)

Kuvaa on muokattu sen verran, että lisäsin mv-efektin.

 Hampaat oli muuten todella vaikeet tehdä! Aattelin aluks, että nehän on varmaan tosi helpot... Mut muuten tän tekeminen oli tosi hauskaa! Jos päädyn johkin halloween-pippaloihin ensi vuonna, niin tällä edustetaan sit sielä. :D Vuosi aikaa harjotella hampaiden ja varjostusten tekoa!


Maskeeraukseen käytin Grimaksen mustaa ja valkoista kasvoväriä. 

10 kommenttia:

 1. Ei vitsi tuo meikki on ihana! <3<3 Ihanan värikäs ja sopii yhteenki hyvin. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikkäät meikit, vaikkakin on vaikea kuvitella että sopisivat itselleni.

  Toi kallo on aika hurja mutta ehdottomasti taidokas. Tarkempikin kuva ois jännä nähdä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) En mäkään osais tommosen kans ihmisten ilmoille lähtee, mut tälläin kuvameikiks menee. ;D
   Voin tulla töihin joku päivä toi naamassa, niin sovellun hyvin joukkoon.....

   Poista
 3. Ihan mielettömän upea silmämeikki! :)

  VastaaPoista
 4. En halua nyt mitenkään hoputtaa tai mitään kun kerta kiire sulla on, mutta kyselisin että millon saattais olla tulossa sitä Essencen kaikkien tuotteiden mitä oot kokeillu -arvostelu/tms. postausta? :) Niin ja upea silmämeikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Sun pyyntö on kyllä jäänyt korvan taakse, ja olen suunnitellut tätä esittelyä vähän isommassa mittakaavassa. ;) Teen muutenkin pari uudistusta joululoman aikana ja ajattelin alottaa tän mun Essence-projektin vuoden alussa.
   Oliskos muuten toiveita, mistä aloitetaan? 8)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...