1. marraskuuta 2013

Zombie Nails

Mun piti tehdä jo viime Halloweenina zombikynnet, mutta taas vaihteeks ne jäi. :D Tänä vuonna innostuin ahertaan nää samalla kun pidin tenttiinlukupäivän. Käytin kynsiin aluksi Forbidden Nailss-blogin tutoa, mutta onnistuin mokaan jo kynsien toisessa vaiheessa. :D En meinaan muistanut, että tipin alle olis pitänyt jo lakkailla ja sitten mun tipit irtoili kokoajan kynsistä… Meinasin jo luovuttaa, mutta päätin et näähän tehdään loppuun. Kynnet tehtiin "sotke niin paljon kun huvittaa"-taktiikalla loppuun ja näähän valmistu! :D


Sotkeminen oli aika terapeuttista tän päivän tenttia ajatellen, joten innostuin sit sotkeen koko käden samalla… :D Mun käsi näytti niin friikille! Ois pitänyt mennä käymään kaupassa tän käden kanssa ja kattoo miten kassatäti reagoi. ;)

Pienellä saturaation säädöllä 8)

Tässä puhelimella otettu kuva ennen kuin aloin purkaan mun stressipatoumia. :D


Käytin kynsissä koko kynnen tippejä, jotka oon tilannut eBaysta joskus kauan sit. Tipit kiinnitin Sechellä (en suosittele, ei pysy). 

Friikkilookiin tarvittiin käytin näitä:

OPI - Every Month Is Oktoberfest
Essence - Fame Fatal
Essence - Do You Speak Love?
Sekä musta&punainen akryylimaali.


Millaisia Halloween kynsiä te ootte tehneet? :) 

Täällä on muuten mun aikaisempia Halloween-kynsiä jos haluat käydä kurkkimassa! :)

Lepakoita

Mummy Nails

Blooooood!

Skulls

Radioactive


24 kommenttia:

 1. Nuo on kyllä päheet :D Mites olitko noilla kuin pitkään vai poistitko heti? Mietin vaan, että mitenkähän nuo kestää jos joskus tekisi joihinkin Halloween-juhliin :) Niin ja pakko vielä lisätä, että mun mielestä nuo ei oo äklöt eli ei tuu paha olo noita katsoessa :D Jotkut taitaa olla herkempiä tuollaisille kynsille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Otin noi pois heti kun olin ottanut kuvat, kun tosiaan ei oikein Sechellä pysynyt kynnet kii ja en halunnu sotkee paikkoja. :DD Mut jos laittais kynsiliimalla, niin uskoisin et nää kävis hyvin juhliinkin. ;)
   Hahaa, mä taidan olla kans sen verta nähnyt kaikkee alkavan rönäriuran aikana ettei paljoo ällötykset hetkauta! :D

   Poista
 2. Näinkin nää jo facebookissa, mut en kommentoinu siellä. Ihan törkeen hienot! Voi, kun olis itelläniki aikaa väkertää! :) Nää olis kyl tosi hienot johonki kunnon halloween-bileisiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Nää oli tosi nopeet tehdä, meni joku 45min!

   Poista
 3. Nämä on kyllä aika karmeet! Pahaa tekee kun vähän vilkaiseekaan näitä. :D

  VastaaPoista
 4. Mäkin näin nää jo Facen puolella, mutten kommentoinut, ettei nousis ensimmäiseksi :oD Vaikka ei tällaset kuvat muakaan pahoin saa voimaan.On nää kyllä karmaisevan kamalan hienot!

  VastaaPoista
 5. Nää on kyl tosi hienot! :D Oikeesti aika karmivan näköset!

  VastaaPoista
 6. Vitsit ku ois joskus Halloween-bileet, ni tekisin tommoset! Hienot on. Harmi, kun et mennyt kauppaan, se ois ollu mielenkiintoista! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, ihanat kynnet! Tykkään zombeista ja kaikkeen siihen liittyvästä! ^_^
  xoxo Mella

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...