13. joulukuuta 2013

Essence Ice Ice Baby Trend Edition


Tammi- ja helmikuun ajan saatavilla olisi tämän näköinen Trend Edition! :) Kokoelma sisältää hologrammia ja kirjavuutta niin hopean, sinisen, pinkin, violetin, vihreän ja beigen sävyissä.

Aloitetaan silmätuotteista. 
Silmänrajauskynät (1,99€/kpl) löytyy kolmessa metallisessa sävyssä: ice crystals everywhere, icebreaker ja ice skates. Silmäkynien luvataan olevan koostumukseltaan pehmeitä ja sävyt ovat hyvin intensiivisiä.
Luomivärejä (1,99€/kpl) löytyy kolmena eri sävynä: do the rittberger, junior championship ja ice crystals everywhere.
 
  

Talvihuulet tarvitsee tietty huulirasvaa (1,29€/kpl)! Huulirasvat löytyy kahdessa sävyssä: backflip ja do the rittberger.
Kokoelmaan kuuluu myös nätti shimmerpuuteri (3,29€). Puuteri sopii kaikille ihon sävyille ja sitä voi käyttää koko kasvoille tai vain korostamaan. Keskeltä löytyy glitterinen violetti lumihiutale. Saatavilla sävyssä: ice skating.
 
 


Sitten kynsilakat (1,59€/kpl)! Lakat on hologrammisia shimmerlakkoja. Saatavilla neljässä sävyssä: junior championship, do the rittberger, ice skates on! ja icebreaker.
 

Kuiville käsille käsirasvaa (1,99€/kpl) ja lisätuotteena tällä kertaa on kuulokkeiden pidikkeet (1,49kpl). :) Millekäs tämä TE teistä kuulosti? Muhun iski kyl kaikki tuotteet ja varsinkin noi kuulokepidikkeet olis hirmu kivat! Nimimerkillä kuulokkeet aina tuhannen solmussa laukun pohjalla. :D

10 kommenttia:

 1. Käsirasva ja ehkä kynsilakat :) Ei oikein muut napannu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh. :( Tää taas oli ainut TE joka miellytti mua.

   Poista
 2. Näistä kun vielä selviäisi mitkä tulee myyntiin kosmetik4lessille, tai verkkokauppaan joka toimittaa myös Suomeen. Olin aiemmin innoissani Metal Glam kokoelmasta jota odotin, joka ei sitten tullutkaan kaikkien saataville. Sieltä jäi kultalakka kaivelemaan ja edelleen sen haluaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän kaikki tuu. :) Ainakin ne yrittää et kaikki TE:t tulis myyntiin nykyään K4L:lle.

   Poista
 3. Holo-shimmerlakkoja, ja vielä Colour & Go -sudilla?! 3 ekaa tänne, thänksit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :D Sit vaan kytiseen tammikuussa kun nää tulee!

   Poista
 4. Ainut mikä näistä sykähdytti on nuo silmänrajauskynät!

  VastaaPoista
 5. Nää kaikki on semmossia, "kiva katella" -juttuja, mutta jos itelle ostais, niin ei välttämättä tulis käytettyä. Lakkojen värit ei ihan ehkä nappaa. Kuulokkeenpidikkeet tosin vois olla ihan hyödylliset :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...