13. joulukuuta 2013

Essence Kalinka Beauty Trend Edition


Tammikuun toinen Trend Editionin teemana onkin sitten Venäjä. Mun mielestä tää on jotenkin hirveen keväinen tammikuun kokoelmaksi..? :D

Luomivärejä (1,99€/kpl)löytyy kolmessa sävyssä: from russia with love, babushka me ja green scene. Nää on nähtävästi koostumukseltaan voidemaisia.
Kokoelmaan kuuluu myöskin kaksipäinen kulmakynä (1,79€/kpl) kahdessa eri sävyssä: babushka me ja how to be russian. Toisesta päästä kynää löytyy korostusväri ja toisesta kulmakarvaväri.
 
  

Huuliin on tällä kertaa saatavana duot (2,29€/kpl) kahdessa eri sävyssä: meet me @ red square ja east side story. Toinen duon sävyistä on matta ja toinen kiiltävä.
Poskipuna (3,29€) on saatavana aprikoosin sävyisenä. 
 

Meikkiin voikin sitten lisäillä yksittäisiä irtoripsiä (2,49€) kolmessa eri värissä: musta, sininen ja oranssi. Tiedotteessa sanottiin, että sininen olisi vihreä, mutta mun mielestä kuvassa räpsyt näyttää ainakin sinisiltä. :D Pakkaus sisältää 40 kipaletta ripsiä sekä ripsiliiman.
Äskeiset huulituotteet voi levittää tällä sudilla (1,29€).

Kynsilakat (1,79€/kpl) löytyy neljässä sävyssä ja ovat koostumukseltaan helmiäislakkoja. 


Sitten vielä lisätuotteet. Viime keväänä hiusmascarat tais nousta taas vähän pinnalle ja nyt niitä on sitten saatavana Essenceltäkin (2,49€/kpl). Mascara lähtee hiuksista pois shampoolla. Saatavilla kahdessa sävyssä: babushka me ja east side story.
Meikkilaukku (2,49€) on tällä kertaa saatavina maatuskamallisena! :D Tätä voi käyttää vaikkapa rahapussina, korttien säilyttämiseen tai sitten pienenä meikkipussina.

 

Iskikö TE teihin? Mä en ite jotenkin lämmennyt tälle ihan hirveästi. :(

6 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...