13. joulukuuta 2013

Essence Love Letters Trend Edition


Helmikuu mennään rakkausteemalla näin ystävänpäivää ajatellen. :) Tämä TE tulee saataville jo tammikuun puolessa välin. Teemaltaan sävyt ovat hentoja pastellisävyjä ripauksella shimmeriä. 

Luomiväripaletti (3,79€) sisältää neljä kappaletta pastellisia luomivärejä sekä lämpöisen ruskean ja tumman musteen sinisen napin, mukaan väreihin on mahdutettu myöskin helmiäinen kiilto.
Silmäkynät (1,49€/kpl) on saatavilla kahdessa sävyssä: inkheart ja grey-headed lovebird. Kynän toisesta päästä löytyy sieni.
 

Jumbokynät huulille (2,49€/kpl). Saatavilla kahdessa sävyssä: Rosy in love ja dear peach. Kynällä saat huulille häivähdyksen väriä sekä kiiltoa. 
Korostuspuuteri (3,29€) on saatavana yhden sävyisenä ja sopii siis näin kaikille ihon sävyille. 
 

Kaikkia näitä lakkoja voi käyttää tavalliseen lakkamiseen, mutta oikean puoleinen tummansininen lakka on oiva leimailuun. (1,79€/kpl)


Rakkausteemalla jatketaan myöskin leimailulaatassa. Kuvioina on erikokoiset sydämet, cupidon nuoli ja muita rakkausjuttuja. (2,99€)
Puuteripaperit (2,29€) on pakattu söpöön rakkausteemaiseen laatikkoon. Lappujen luvataan heti tekevän mattapinta kiiltävälle iholle. 

Lisätuotteena tällä kertaa rakkausteemalla varustettu päiväkirja/muistikirja. (3,49€)


Tykästyittekö te tähän kokoelmaan?

8 kommenttia:

 1. Hmm.. Ei oikein ole kiinnostava, mikään tuotteista ei napannut. Puuteripaperi voisi olla ainoa hankkimisen arvoinen tästä kokoelmasta.

  VastaaPoista
 2. Meeh, oonko nyt jotenkin sekaisin, mutta ei näistä oikein mikään innostanut. Siis ylipäätänsä näistä Essencen kausijutuista. Aiemmin ollut paljon kiinnostavampia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ite lämmennyt kans muille kun tolle IIB-kokoelmalle.

   Poista
 3. Tosi kivoja sävyjä, saattaisi ehkä jonkun tuotteen hankkiakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mun mieleen noi lakat oli sävyltään vähän liian, hmmmm, pliisuja..?

   Poista
 4. Kaikki mediverkon sijaiset sai Heidiltä pienen joululahjan, ja sun omas löytyy Kokosta :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...