16. joulukuuta 2013

Holy Grail

Tällä kertaa Adeninalta sai testiin A Englandin lakkoja, jotka on esiintyneet blogeissa hieman harvemmin. Valitsin vaihtoehdoista Holy Grail nimisen lakan. Tästäkin lakasta on näköjään ollut vanha versio, joka on kullan/keltaisen värinen, uusi versio on kuitenkin vihreään menevä kultainen.


Mun mielestä lakan sävyä on jotenkin hirveen hankala kuvailla sanoiksi. Hieman likainen tumma kultainen, vihreällä shimmerillä voisi kuvailla tätä ainakin jotenkin. Kynsillä vihreä sävy ei ole niin voimakas kuin mitä pullossa, mutta kynsilläkin lakka taittaa hieman vihreään.


Lakka on todella ohutta ja ensimmäisen kerroksen jälkeen ajattelin, että tää ei kyllä peitä ihan parilla kerroksella. Yllätyin, sillä kahdella kerroksella saikin todella peittävän lopputuloksen. Lakka kuivui myöskin nopeasti ohuen koostumuksen ansiosta.


Sain jonkun mahti-idean yhdistää HG ja P2 vihreä glitterlakka Start Wild!. Mun mielestä lopputulos näyttää ihan sille, että kynsien päällä kasvais jotain glittersammalta.... :DD

A England - Holy Grail
P2 - Start Wild!
Timsut eBaysta


Tässä vielä pullokuvia. :) Näissä lakan oikea sävy kuvautuu ehkä parhaiten.


Mulla muuten loppui työharjottelu viime viikon torstaina! :) Sehän tietää siis sitä, että saan lakkailla kynsiä arkena taas niin paljon kun lystää. Tuntuu, että puhkun taas täynnä uutta intoa blogia ja kynsiä ajatellen. 

2 kommenttia:

  1. Mul tuli ekana mieleen kynsistä ... Merilevä. :D Mut hienot on !! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...