20. joulukuuta 2013

Talvinen glitterpläjäys

Helsingissä on ollut tällä viikolla niin ankee sää, että mun oli pakko tehdä jotain talvista lakkausta. Tietty talviseen lakkaukseen tarvitaan paaaaljon sinistä glitteriä!

Tein pohjalle liukuvärjäyksen Essencen sinisellä ja OPIn valkoisella lakalla. Sen jälkeen aloinkin sitten töpötteleen aluksi glitteriä OPIn lakasta Lights of Emerald City. Seuraava kerros glitteriä olikin sitten peräisin P2:n sinisestä glitteristä Be Cool!. Lakassa on sininen pohja, joten se toi mun mielestä kivaa kolmiulotteisuutta kynsiin. Viimeisenä sitten vielä koko kynnelle sienellä Essencen sinistä glitteriä Clyde.


Kun aloin töpötteleen toista glitterkerrosta ajattelin, että näistä ei tuu kyllä kivat. Päätin kuitenkin jatkaa kynnet loppuun ja päällyslakan jälkeen mä olinkin erittäin tyytyväinen näihin kynsiin! Tuli sitten vasta mieleen, että näihin olis voinut laittaa peel off-aluslakan alle... Näiden poistaminen oli aivan kamalaa. :D


OPI - Alpine Snow
Essence - If I Were a Boy


OPI - Lights of Emerald City
P2 - Be Cool!
Essence - Clyde


Mitäs tykkäsitte glitterpläjäyksestä? :)

20 kommenttia:

 1. Woah mielettömän hienot! Onneksi veit operaation loppuun asti :) Ihan huikeet!

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään tosi tosi paljon liukuvärjäyksistä ja nää on kyllä tavoittaneet talvisuuden upeasti! Good job! =)

  VastaaPoista
 3. No onnistuneethan näistä tuli! (:

  VastaaPoista
 4. sinistä ja glitteriä, ei ne voi sillon olla ku ihanat!

  VastaaPoista
 5. Me likes!! Kivasti oot sekotellut noita glittereitä keskenään. :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköiset! Kyllä on tosi toimiva sinisen ja valkoisen yhdistelmä. Ihanan paljon erilaisia glittereitä. Itsekin pitäis joskus kokeilla yhdistellä erilaisia glitterlakkoja keskenään, koska silleen saa nähtävästi tosi hienoa jälkeä aikaan! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet! Ennen en tykännyt sinisistä lakoista yhtään, mutta nyt oon jotenkin ihan himona niihin.. Ja nyt toi Essencen If I Were a Boy houkuttelis, good bye ostolakko! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hahaa :D Niin ne mielipiteet muuttuu! Toi IIWB on kyllä kaunis sininen, vähän harmaaseen menevä. Suosittelen :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...