6. tammikuuta 2014

Essence-maanantai | Mistä on kyse?

Maanantaisin postauksilla on tästä lähtien oma teemansa: Essencen tuotteet! Sain anonyymilta pyynnön syksyllä, että esittelisin jotain Essencen tuotteita blogissa ja sain tästä idean vähän suuremmassa mittakaavassa. :) Olette ehkä huomanneet, että saksalaisessa kosmetiikassa on se joku juttu, mikä vetoo just muhun! Puhuttiin syksylläkin Sinin kanssa, että mitkä on ne kosmetiikkatuotteet mitkä meihin vetoo. Mä totesin siinä vaiheessa, että mä en oikein enää ees lämpee millekään tuotteille mitä Suomesta saa. Joku niissä saksalaisissa vaan vetoo!

Mikä siinä Essence:ssä on sitten niin ihmeellistä? 
Ekana tulee mieleen tuotteiden hintalaatusuhde. Tuotteethan on todella halpoja, mutta silti ne ovat laadukkaita. Parhaimmat lakat peittää jo pelkästään yhdellä kerroksella ja kuivuu huippunopeasti. Myöskin mun arkimeikki koostuu suurilta osin Essencen tuotteista.

Alunperin kun tutustuin kyseiseen merkkiin vuonna 2010, niin sillon tuotteita ei saanut mistään muualta kuin ulkomaanreissuilta. Nykyään Essencet saa kätevästi shoppailtua Kosmetik4less-verkkokaupasta, josta on tullutkin mun verkkokauppa numero 1. :) 

Esittelykohteiksi tulee niin meikit, kynsilakat, hoitotuotteet jne. mitä multa nyt vain löytyy! Ajattelin myöskin kirjotella välillä jostain muista saksalaisista merkeistä kuten P2, Balea jne.

Miltäs tämä teema teistä kuulostaa? :) 


8 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...