19. helmikuuta 2014

Inni-kynsitarrat

Sain sähköpostia tammikuussa Inni-nimiseltä firmalta, että kiinnostaisko mua heidän kynsitarrojen testaaminen. Kun luin, että kyse on koko kynnen tarroista, kiinnostukseni ei ollut kovin suuri. Olen meinaan kerran kynsihistoriani aikana kokeillut koko kynnen tarroja ja niiden kanssa tappelu oli aivan hirveetä. Päätin kuitenkin antaa tarroille mahdollisuuden. Osakseen mua myös kiinnosti tää kyseinen firma, sillä he yrittävät viedä ideaansa ihmisten tietoon.Hommahan toimii siis niin, että suunnittelet netissä omat tarrat ja klikkaat ostoskoriin. Voit suunnitella kuvion käyttämällä photarin tapaista ohjelmaa tai sitten lataat valmiin kuvan suunnitteohjelmaan. Eli sinäänsä voit käyttää mitä tahansa kuvaa, vaikka omaa pärstää. :D Voit myöskin selata sivuston galleriasta muiden tekemiä tarroja ja tilata niitä itellesi.Mä itse etsiskelin netistä kuvia mun tarroihin ja löysinkin sitten lopuksi vähän turhankin paljon kivoja ideoita. Keksin, että mähän voin myös toteuttaa kauan mielessä olleet röntgenkynnet! Yhdessä tarra-arkissa ei voi kuitenkaan käyttää kuin yhtä kuvaa, joten laitoikin firmalle kehitysideaa tästä. :)Yhdellä arkilla on hintaa 8,9$ ja postikuluja ei tule. Arkki sisältää yhteensä 30 tarraa. Omaa mielukuvistusta ja saksia käyttäen näistä saa tehtyä enemmänkin kuin yhdet kynnet! Arkista löytyy 12 eri leveyttä, 1.0mm & 1.1mm löytyvät tuplana. Pienin leveys on 0.5mm ja suurin 1.7mm. 
Mulla kului noihin vihreisiin kynsiin vain kuusi tarraa! :)

Tarroja suunnitellessa en tajunnut yhtään, että nää tarrat on 2,6cm pitkiä. Eli jos kyntesi eivät ole näin pitkät, niin suunnittele tarrat niin, että haluttu kuva on aivan tarran alhaalla. Sitten tietty toinen kikka olisi tehdä jo koneella semmonen kuva, että sama kuva on tarrassa tuplana. 


Aikaisemmin testaamissani tarroissa ei ollut mitään kokoja/viivotinta, jolla kynnen koon ja oikean tarran voisi valita. Piti vaan arvailla silmämääräisesti mikä tarra olisi oikean kokoinen. Innin tarra-arkista löytyy mitta, joten oikean koon valitseminen on helppoa. Plussaa tästä! 

Sitten muuten vielä pieni vinkki! Aloin viilaamaan kynsien kärkiä siisteiksi lasiviilalla ja hommasta ei meinannut tulla mitään. Tarrojen mukana mulle tuli perinteinen hiekkapaperiviila ja sillä kärjet sai hyvin siistittyä. Älä käytä siis lasiviilaa tarrojen kanssa.


Pidin noita vihreitä tarroja kynsillä kaksi päivää, tänä aikana oikean käden pari kärkeä alkoi vähän repsottaa. Eli nähtävästi nää pysyy aika hyvin! Tarrojen liima on siis aika pysyvää, joten jo melkein arvasin, ettei kynnet ilman vahinkoa tarroista selviä. Eli jos kyntesi ovat hyvin hauraat, en välttämättä suosittele testaamaan näitä. 


Plussat ja miinukset:

+ Tarrat on helppo asettaa kynsille
+ Vain mielikuvitus on rajana tarrojen teossa
+ Yhdestä arkista saa monet kynnet
+ Pysyvät ainakin pari päivää

- Liima vahingoittaa kynnen pintaa
- Ei hauraille kynsille
-/+ Tarrat ovat aika pitkiä

Herättikö tarrat kiinnostusta?

www.inni.com

Ps. Jot jotkut noista mun tarroista kiinnostaa, niin hakusanalla "pfn" löytyy! :)14 kommenttia:

 1. Siis miten ihania tarroja! Noita on ihan pakko saada. Ja siis noi röntgentarrat, aivan mahtavat! :D

  VastaaPoista
 2. Rönökuvat ois kyllä niin coooolit! Mutta tarrat ei sikäli kiinnostaa jos liima tekee huonoa kynsille, sillä mä saan jo käsidesistä tarpeeksi haurastusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ;D Pitäähän rönärillä työhön kuuluvat kynnet olla!
   Mulla alko kans taas desillä läträys, innolla ootan seuraavaa 8 viikkoa.. :D

   Poista
 3. Kivoja testasin just hetki sitten ebaystä ostettuja kissatarroja ja oli ne ihan kivat,mut jotenki oudot ku ei oo tottunu.Ryppyjä sain myös aikaan ja ne häiritsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ite ikinä testannut mitään niistä mitä eBaysta saa. :(

   Poista
 4. Onpa hauska idea! Tosi hienoja nuo vihreät ja mustat tarrat!

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava idea, mut ei oikein innosta toi, miten siellä tekijänoikeuksia rikotaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin ite tota samaa kun metsästelin kuvia netistä... :/

   Poista
 6. Ompa kyllä hauskat! Itse en ole oikein vihkiinyt koko kynnen tarroihin, mutta hyvältä näyttää kyllä sulla! Melkein tekee mieli testata :D

  VastaaPoista
 7. Oliko sulla tuossa kokeillessa aluslakka alla - vai laitoitko suoraan kynnelle? Ajattelin vaan, että voisko se auttaa tuon kynnen kärsimisen vähentämiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut, eli laitoin suoraan kynnelle. :) Vois tietty kokeilla, vaikka peel off-aluslakan kanssa! Mulle meinaan tulee jotenkin semmonen fiilis, että noi vois tarrata aika tiukasti aluslakkaan kii. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...