10. maaliskuuta 2014

Essence-maanantai | Punaa poskille


Poskipunat ovat kuuluneet mun arkimeikkiin viime syksystä lähtien. Innostus puniin syntyi Saksan reissulla, kun bongasin pari hauskaa camokuosista Essencen poskipunaa poistohyllyltä. Innostuin sitten samaisella reissulla vielä hankkimaan yhden punan syksyn Oktoberfest-kokoelmasta.

Ennen näitä ostoksia en siis omistanut yhtäkään poskipunaa.


Nykyään lähden harvoin ilman poskipunaa mihkään, ehkä kiireisinä työaamuina en jaksa punaa sutia. Muuten koen punan erittäin tärkeäksi osaksi kasvomeikkiä. Aluksi näytin ehkä hieman oudolle poskipunan kanssa, mutta nykyään näytän oudolle ilman. Puna poskilla tuo todella kivaa hehkua kasvoihin, enkä oo läheskään niin kalpea kuin yleensä.

Ap-ri(c)ot on mun vakkarikäytössä, sopii sävyltään arkeen todella hyvin.


Oon tykännyt Essencen punista todella paljon. Hintalaatusuhteeltaan punat on huippukamaa! Omista punista maksoin jonkun pari euroa kipale. Koostumukseltaan punat ovat pehmeitä ja väri tarttuu sutiin hyvin. Pigmenttiä näistä löytyy, joten varsinkin pinkin kanssa saa olla todella varovainen.


Essence julkaisi nyt keväällä kaksi uutta punaa. Erikoisuutena uusissa punissa on se, että nappi ei sisällä vain yhtä sävyä, vaan liukuvärjäysken. Nämä uudet punat löytyy oranssin ja pinkin sävyisinä. Uskon, että näistä löytyy yhtälailla pigmenttiä kuin noista munkin. Tää puna on mun kaverin, joten en viitsinyt sen takia testata. ;D Hintaa näillä uusilla punilla on 3,45€.


Essenceltä löytyy myös Trend Edition-tuotteina aika usein puikkomaisia punia, itse en ole niitä kokeillut. Perusvalikoimasta löytyy myös ihan tavallisia poskipunia, mutta myöskään niistä mulla ei ole kokemusta.

Oletteko te testanneet Essencen poskipunia?

8 kommenttia:

 1. Haha aikalailla samassa veneessä ollaan. Mäkin ostin ekan poskipunani viime syksynä Essenceltä, enkä enää osaa olla ilman. Tuo nappi on Floral grunge -sarjaa, ei liian räväkkä, mutta tuo kivasti väriä kasvoille (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko neutraalikin poskipuna tekee kyllä ihmeitä kasvoille :)

   Poista
 2. Ei ole koskaan tullu käytettyä testannu varmaan olen mut siihen kai jääny =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä uusiks, ties vaikka sustakin tulis innokas punan käyttäjä:)

   Poista
 3. Kivan oloisia poskipunia! Nuita vois vaikka kokeilla.

  Määkään en ennen viime syksyä käyttäny poskipunia, mutta sitte päätin sellasen hankkia ja kyllä on kannattanu! En ymmärrä miksen oo aiemmin käyttäny poskipunia. Kivasti tuo eloa kasvoihin ja saa näyttää paljo terveemmältä. Mun iho on muutenki tosi kalpea, niin ilman poskipunaa naama on ihan kalmankalpea...Onneksi kuitenki viisastuin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä testaan! :)
   Täällä on toinen kalkkilaivan kapteeni! :D En kans tajuu miten ei oo ennen ymmärtänyt pistää mitään eloa kasvoille :o

   Poista
 4. Ihanan värisiä, aiheutat mulle kuule ostohimotuksia, varsinki ku tarttis just ostaa poskipuna! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Nyt vaan Essencen puna tilaan. ;) Ei menetä onneks paljoo vaikkei oiskaan tyytyväinen.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...