7. maaliskuuta 2014

Hey Mister Sandman

Ihastuin Essencen Hey Mister Sandman nimiseen hiekkalakkaan heti ensisilmäyksellä. Sävyltään lakka on kylmä pinkki ja seasta löytyy hopeisia hexglittereitä. Kahdella kerroksella saa täysin peittävän lopputuloksen ja muutenkin lakka kuivuu mukavaa tahtia.

 En oo vielä ihan tottunut näihin Essencen hiekkalakkoihin, sillä niiden hiekkaefekti on niin paljon erilaisempi kuin P2:n hiekkalakkojen. P2:n hiekkalakat on todella karkeita, Essencen hiekkaefekti on taas huomattavasti sileämpää. Mun mielestä joissakin Essencen lakoissa toi efekti ei oikeasti toimi yhtään, ja lopputulos on lähinnä todella ruma. :D Tässä se kuitenkin toimii!


Vaikka HMS:llä saa peittävän lopputuloksen ihan itekseen, niin näissä kynsissä hiekkalakan alla on kerros Essencen pinkkiä, Happy End. Ihan vaan sen takia, että halusin päästä testaan lakkaa kunnolla kynsille. :D Happy End on meinaan mun uus lempparipinkki! 

Kolahtiko Hey Mister Sandman?


Essencen - Happy End
Essence - Hey Mister Sandman
Orly - Matte Top
Depend - 223

Nimettömän leimailut on Konadin laatasta m64, leimailuun on käytetty Dependin hopeista.4 kommenttia:

  1. Äää, haluun kans kynsilleni jotain kirkasta ja kivaa! Omat musta-valkoset kynnet tuntuu harvinaisen masentavan värisille tällä hetkellä, kun muilla näkee kaikkia kivoja lakkauksia.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...