1. huhtikuuta 2014

Essence Beach Cruisers Trend Edition


Sitten olisi vuorossa Essencen kesäiset Trend Editionit! :) Beach Cruisers on saatavana toukokuussa. Kokoelma koostuu kirkkaista väreistä: keltaisesta, aprikoosista, punaisesta, kullasta ja turkoosista. Ripsiväri ja eyelinerit ovat tietenkin vedenkestäviä.

Luomivärit on saatavana keltaisena, aprikoosina ja turkoosina, nappeja voi käyttää kuivina ja hieman kosteutettuna. Saatavilla sävyissä: 01 girls just wanna have SUN!, 02 keep calm and go to the beach! and 03 life is a beach. 2,29€/kpl.

Vedenkestävät eyelinerit saa kahdessa sävyssä 01 sun, fun & copper! and 02 keep calm and go to the beach!. 2,29€/kpl

Kokoelmaan kuuluu myös aurinkopuuteri, saatavilla sävyssä 01 life is a beach. 2,99€/kpl.

Mun omat lempparit tästä kokoelmasta oli huulikiillot! Liukuväri tekee kiilloista herkkulisen näköisiä. Huulille näistä pitäisi tulla hieman sävyä ja kimalletta. Saatavilla sävyilssä 01 I ♥ summer break, 02 girls just wanna have SUN! 1,99€/kpl.Hedelmäinen vartalosuihke on saatavana 100ml pullossa, 01 take me to paradise. 2,99€/kpl.

Kokoelman ripsari on aika mielenkiintoinen, sillä se on vain "topcoat" tavallisille ripsareille. Eli tällä tuotteella saat mistä vain ripsiväristä vedenkestävän! 2,29€/kpl.

Kokoelmaan kuuluu myös poskipuna, joka on mun mielestä aika samanlainen kun kaksi muuta hetki sitten ilmestynyttä punaa. Saatavilla sävyssä 01 I ♥ summer break. 2,99€/kpl.


Rantakokoelman kynsilakat on tietty hiekkalakkoja! :)
Lakat on saatavilla sävyissä 01 I ♥ summer break, 02 girls just wanna have SUN!, 03 keep calm and go to the beach! and 04 life is a beach. 1,99€/kpl.


Rantapäivän jälkeen märät bikinit voikin sitten nakata niille tarkoitettuun pussukkaan, joka on vuorattu niin, ettei pussi kastu. :) 3,99€/kpl.


Mille tämä Trend Edition vaikuttaa?


8 kommenttia:

 1. Ensin lakat näytti siltä että näääääh, sitten huomasin että hiekkalakkoja, eli kyllä ne on hankittava. :) Ja toi wet bikini bag on aika kätsy! Ei sillä että bikinejä käyttäisin mutta jos sinne mahtuis uikkaritkin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaukseen sit vaan! :) Mä en ite oikein lämmennyt lakoille.
   Joo näinpä! Varsinkin kun käy uimahallissa pulikoimassa niin tois olis kätsy. :)

   Poista
 2. Mitenkähän noi huulikiillot mahtaa toimia, kun kimalteet on tuolla tuubin lopussa... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Voiskohan olla, että tossa korkin puolellakin on kuitenkin blingiä..? :)

   Poista
 3. Hei hei rahat voin sanoa, mutta onneks essencet on halpoja! :-D

  VastaaPoista
 4. Ihania! :) mistä näitä voisi siis ostaa/tilata? :3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...