17. huhtikuuta 2014

Musta lakka kynsille ja leimaamaan!

Törmäsin Instagramin ihmeellisessä maailmassa nbrookex26_nails:n aika mielenkiintoiseen tutoriaaliin. Tutossa opetetaan miten tavalliset lakat saadaan leimaamaan mustalle pohjalle. Mä halusin taas skeptikkona kokeilla, voiko väite oikeasti pitää paikkaansa..? Ei auta kuin etsiä sopivat lakat laatikosta ja alkaa testailla. 


Ensimmäisenä testiin pääsi oranssi ja vaaleanvihreä. Etusormessa ja nimettömässä lakka on pelkitään, keskisormessa ja pikkurillissä sekoitettuna valkoiseen. Kyllähän eroa on huomattavissa! Valkoinen lakka tietenkin vaalentaa lakan omaa sävyä, joten tosi vaaleita lakkoja ei kannata näin käyttää.


Suurin ero oli havaittavissa sinisissä lakoissa. Eihän noi lakat näytä itsekseen kynsillä miltään! Vähän valkoista kehiin ja mulla on uusia sinisiä leimauslakkoja! :)


Tässä vielä valkoisella pohjalla samat siniset lakat kuin yllä olevassa kuvassa.


Ideahan siis toimi oikein hyvin! :) Olettekos te kokeilleet tätä?


12 kommenttia:

 1. Tästä eteenpäin ei tarvii ostaa muuta kuin konadin valkoista leimauslakkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep näinpä! :) Mun mielestä ainakin todella kätevää! :D

   Poista
 2. Wow tätä täytyy kokeilla! Ihan asian vierestä kysysin,josko osaat neuvoa, et pystyykö tota Instagrammia käyttään tietokoneella vai onko se ihan niinku älypuhelimille suunnattu juuttu? t.Tietämätön tonttu:oD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, siis koneella pystyt ainakin selaan muitten kuvia ja tykkäilemään. Kuvien lataaminen ei taida kuitenkaan onnistua..?

   Poista
  2. Kiitos tästä informaatiosta! Nyt on kokeiltu tääkin :o) mut mun täytyy ilmeisesti puhelimella etsiä seurattavat ja sit pystyn koneella selaileen seurattavien kuvia. Mä kun en oo oikein vielä päässyt sinuiksi ton älyluurin kanssa :oD

   Poista
  3. Eipä mitään! :) Suosittelen kyllä ehdottomasti tutustuun instan kynsitarjontaan, sieltä löytyy niin taitavia lakkaajia!
   Nyt sit vaan insta puhelimeen. ;)

   Poista
 3. Kerrassaan mielenkiintoista!! Tuskin ois napsahtanut pieneen mieleenkään ilman infoasi ja hauskaa että olit havainnollistanut asian itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep näinpä!:) Eipä olis kyllä munkaan mieleen tullut, jos en olis nähnyt tota instassa. :D

   Poista
 4. Oijoi! Eihän mulla ois käynyt tällänen pienessä mielessäkään! Pakko kokeilla joku kerta :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...