18. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen skittlette

Näissä kynsissä ei alunperin ajatuksena ollut pääsiäinen, mutta kyllähän nämä teemaan aika hyvin sopii! Nimettäköön nämä siis mun tän vuoden teemakynsiksi, sillä tuskin tulen toisia tekeen. :D Viime vuonna maalailin kynsille aika perinteisia pääaiäiskuvioita. 


Mä hurahdin skittlettemanikyyriin näiden kynsien myötä täysin. Tajusin, että yksinhän esimerkiksi keskisormi näyttäis tosi tylsälle, mutta kun siihen yhdistää kaikkea muuta, niin kynsistähän tulee kivat! Yritän kuitenkin olla spämmimättä tänne läjää erilaisia skittelettejä. :D

Rakastuin myös tulisesti tuohon Rival de Loopin keltaiseen Sunshine Kiss-lakkaan. Ostin lakan viime syksynä Saksasta alekorista hintaan 0,9€ ja lakka on laadultaan aivan huippu! Multa löytyy kaksi muutakin Caribbean Night's-kokoelman lakkaa ja niiden hankinnan taustalla on miekkoseni. Kiitokset hänelle siis.

Miehellä ei yleensä ole mitään mielipidettä mun lakkahankinnoista, joten leukani kolahti lattiaan miehen osoittaessa kolmea reppanaa lakkaa Rossmannin alelaatikon pohjalla: "pitäiskö sun ostaa noi?". Itsehän en ollut edes huomannut tuota alekoria... Ikimuistoisia lakkahetkiä. ;)


OPI - Alpine Snow
Rival de Loop - Sunshine Kiss
Rival de Loop - Edgy
China Glaze - I'm With The Lifeguard


Minkälaisia pääsiäiskynsiä te olette tehneet?


12 kommenttia:

 1. Hieno skittlette. Sopii hyvin pääsiäiseen. :)

  VastaaPoista
 2. Nää huokuu kyllä niin pääsiäistä! Tosi ihanat kynnet!

  VastaaPoista
 3. Love how you created this mani!!

  Your nails look stunning and I like your blog :)


  Xx julia

  VastaaPoista
 4. Mies jos kuka osaa yllättää.
  Vaikka välillä tuntuu, että sitä ei vois vähempää kiinnostaa. Ja toisessa hetkessä se kommentoi jtn, mitä en ois ikinä voinut kuvitellakaan, että se ois tullu ees ajatelleeksi.
  Kyllä se joskus aattelee. Se mies. Vaikkei uskois. <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...