9. huhtikuuta 2014

Paljon kaikkea violetista

Olin lauantaina pitkästä aikaa miitissä! Oon yleensä tosi ”laiska” lähteen mihkään miitteihin ja sit kun lähtis, niin ajankohta on tietty huono… Kauneusbloggaajien miitti osui kuitenkin sopivaan ajankohtaan ja eihän se auttanut kun lähteä. 8) Ja kyllä muuten kannatti mennäkin! Tutustuin uusiin ihmisiin ja monia vanhojakin naamoja tuli nähtyä. Kirjoittelen miitistä myöhemmin, mutta esitellään ne kynnet ekana.

Kun pääsin perjantaina töistä, niin mulle iski niin paha kynsistressi, ettei semmosta oo hetkeen koetukaan! :D Mitä ihmettä mä nyt äkkiä keksisin, ennen kuin pitäis parin tunnin päästä lähteä Valkeakoskelle? Meinasin alkaa marmoroimaan, mutta epäonnistumisprosentti oli vähän turhan suuri, joten päädyin tuttuun ja turvalliseen: liukuvärjäys. Halusin aksenttikynteen P2:n violetin hiekkalakan, joten valitsin liukuiluun myöskin Kikon violetin ja lilan lakan.


Pelkkä liukuvärjäys näytti liian tylsälle, joten päätin leimailla vielä koukeroita Dependin hopeisella. Nimettömät sai vielä koristeiksi isot hopeiset timantit.


P2 - Lovely
Depend - 223
Kiko - 330
Kiko - 291


DRK-A


Millekäs kiirekynnet näytti? :)16 kommenttia:

 1. Hyvältä näytti! :) Oli kiva tavata, kuten jo ollaan todettukin pariin otteeseen, mutta toteanpa nyt vielä täälläkin! <3

  VastaaPoista
 2. Nätit kynnet ja ihanan väriset. :) Hienot on.

  VastaaPoista
 3. Kiirekynnet on oikein onnistuneet eli kynsistressissä olet puhjennyt luovuuteen. :)
  Ai säkin olit tuolla miitissä! Se vaikuttaa hauskalta mitä oon lueskellut blogeissa nyt; enpäs ollut siitä mitään tiennytkään ennenkuin alkoi postauksia satelemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo joskus harvoin käy niin, stressi aiheuttaa useimmiten kyllä päinvastaisen reaktion.. :D
   Juu sielähän oltiin! :)

   Poista
 4. Kiirekynnet näyttää tosi juhlavilta, upeet! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...