4. huhtikuuta 2014

Pylperöampparit

Sitten olisi taas luvassa viime viikonlopun lakkailuja! Ihana auringon paiste sai inspiksen kattoon, tai pikemminkin lakkailumotivaation. :D Sain näihin yks ilta idean juuri kun olin nukahtamassa. Äkkiä idea puhelimeen ylös siis! Saatteko te usein ideoita just kun ootte menossa nukkuun? Tuleeko niitä näpyteltyä ylös mihinkään? :) Muistin muuten juuri, että multa löytyy puhelimen kätköistä lisääkin jotain ideoita, joita on kirjoteltu juuri ennen nukahtamista. :D Pitääkin mennä tarkistaan, että mitä sieltä löytyy.


Unohdin lakata valkoisen kerroksen kynsien pohjalle. Se olisi meinaan kirkastanut huomattavasti tota alla olevaa keltaista lakkakerrosta! Nyt kun aloin miettiin, niin ei ole kyllä mitään harmainta aavistustakaan mikä tän lakkauksen idea oli... :D


OPI - Black Onyx
China Glaze - Sun-Kissed
OPI - Alpine Snow


Mulla starttaa muuten maanantaina viimeinen harjoitteluviikko tältä keväältä! Voin sanoa, että oon kyllä ihan poikki. Vähän turhan raskasta vetää kaks harjottelua peräkkäin, varsinkin kun ekana on aiheena magneettikuvaus ja sen jälkeen sädehoito.

Tulipahan kyllä taas huomattua, kun kynsiä ei saa lakata pariin kuukauteen, niin kyllä sitä lähtee taas lakkaileen ihan uudella innolla! :) Uskallan melkein luvata, että blogi kokee pienen kevätheräämisen tässä lähiaikoihina.


10 kommenttia:

 1. itse selailen puhelimella instagrammia tai We<3It itä ja jos löydän jotkut kivat kynnet otan kuvakaappauksen ja siirrän koneelle kynsi-inspis kansioon :D

  nää on tosi kivat kynnet! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis varmaan itekin alkaa harrastaan tota! Instassa meinaan tulee niin ihania kynsiä aina vastaan. :)
   Kiitos!

   Poista
 2. Ihanat!!
  Mää laitan paperille ylös ideoita. Ja kyllä, yleensä ne tulee aina sängyssä :D

  VastaaPoista
 3. Nää on ihananupeansuperit kynnet! Mustan ja keltaisen yhdistelmä vaan jotenkin osuu ja uppoaa :)

  VastaaPoista
 4. Nonni.. Nyt tää soi mun päässä: https://www.youtube.com/watch?v=UePtoxDhJSw

  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei.... Toi on ehkä maailman ärsyttävin kappale, soi nyt sit munkin päässä.... :DDD

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...