16. huhtikuuta 2014

Silityslaudasta kynsiksi

Sain tiistaina idean kynsiin mun silityslaudasta. :D En ollut vielä kasannut lautaa takaisin komeroon ja ohikulkiessani sain idean: miksipä ei! En tiiä miksen oo aikaisemmin keksinyt kopioida kuviointia, sillä silityslaudassa on aika veikeä kuosi. Voisin tehdä nää joskus juurikin samoilla sävyillä kuin itse kangas. Alunperin mun piti kopioida kuosi täysin identtisesti, mutta päätinkin vähän helpottaa ja muokata kuviota.


Mun mielestä näistä tuli hauskat. Onneksi toi maalailujen epätasaisuus ei näkynyt luonnossa noin pahasti kun tässä lähikuvassa. :D


Tässäpä on vielä tämä itse kangas. :)


P2 - Kingly Gift
Oumaxi - tumma pinkki
Claire's - hopea nail art

Kuinkas usein teille tarttuu kynsi-ideoita arkisista asioista?


12 kommenttia:

 1. Mulla on lähinnä huonoja kokemuksia noista kuosien kopiointi yrityksistä :D Ihan ekalla kerralla yritin kopioida sellaista ruskeaa kukkamekkoa... En tietenkään älynnyt, että tummanruskealle pohjalle on vähän hankala yrittää saada mitään näkymään, varsinkin kun en omistanut akryylimaaleja ja kynsilakkavarastot oli "vähän" niukemmat silloin... Eihän niistä mitään tullut.. Toinen kerta oli kun olin menossa juhliin, ja piti saada jotain hippiaiheista kynsille. Lähdin silloinkin kokeilemaan mekon kuosia (Eri mekko kuitenkin), kokeilin kuviointia kiekolle, eihän siitä mitään tullut, mutta ajattelin (myöhemmin ihan ihmetyttää, että mitä oon ajatellut :D) että kyllä se kynsille onnistuu. Ei onnistunut. Menin molempiin juhliin nakukynsillä.. Pitäis varmaan itsekkin opetella tuota yksinkertaistamista, siulla on onnistunut tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! :D Mut hei ei aina voi onnistua! Hankalinta jonkun kuosin tekemisessä on kyllä se, että miten värit saa parhaiten esille ja miten on helpointa tehdä joku tietty kuvio.
   Kiitos paljon:)

   Poista
 2. hah, näyttää vähän muodoltaan naisen alapäätä :D

  VastaaPoista
 3. *hihitys* Huonojen yöunien jälkeen mieli on hieman levoton, ja nää oli mun silmään eka vähän pervot kynnet. If you see what I saw. Mutta ihanat ovat silti! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin!!! :''DDD Oli kyllä naurussa pidättämistä kun luin näitä kommentteja bussissa....
   Pitääköhän asettaa blogille se "sisältää k-18 materiaalia"-varoitus..? :'D

   Poista
 4. Näyttääpäs eksoottisen hyvältä :) Ideoita syntyy vaikka mistä, mutta niiden toteutus on lähes mahdotonta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti 8) Hahaa voi ei, sun pitää jotenkin yksinkertaistaa niitä toteutuskelpoisiksi! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...