9. toukokuuta 2014

Kosmetiikkaa Pietarista

Sitten olisi vuorossa kosmetiikkaostosten esittely! :) 

Bongasin ennen reissua Instagramissa Masjunchikin kuvan Wild Siberican käsirasvoista. Rakastuin tuubien ulkonäköön ja päätin, että näitähän vois yrittää metsästää itselleen. Sain selvitettyä, että Natura Siberican tuotteita myydään heidän liikkeensä lisäksi myös marketeissa. Sitten alkoikin armoton googlettaminen, mikä onkin jo perinne ennen ulkomaanreissuja. :D


Tästä linkistä löytyy kauppojen osoitteet, alhaalta saa myös listan tuotteita myyvistä marketeista. Mikäli mahdollista, niin kannattaa käydä tuola heidän "virallisessa" myymälässään, valikoima on huomattavasti parempi kuin esim. marketeissa. 


Haastavuuteensa shoppailuun tuo se, että tuubeista löytyy tekstit vain Venäjäksi. Nevskylla osattiin kuitenkin hyvin neuvoa myös englanniksi! :) Natura Siberican sivut saa myös englanniksi, joten kannattaa tutustua entuudestaan tuotteisiin.


Ostin nämä tuotteet lähes tietämättömänä mitä ostin, kaverini käänsi suuntaa antavasti mitä olen ostamassa. Tämmönen mysteerishoppailu ei tehnyt edes pahaa, sillä tuotteet olivat todella halpoja! Ekan kuvan käsivoiteen ja yövoiteen ostin marketista.

Käsivoide - Yövoide kuivalle iholle - Yönaamio


Hinnat ruplat/eurot (forex):
Käsivoide 73,4/1,48€
Yövoide 173,84/3,51€
Yönaamio 95/1,92€


Oikealla jalkavoide ja muut on käsivoiteita, keskimmäinen on tehty hirven maidosta! :)


Hopeat tuubit 130/2,62€
Hirven maito 80/1,61€


Hukkaostos oli toi yövoide, meinaan mulla on kaikkea muuta kuin kuiva iho. :D Saakoot sisko sen siis! Ostoksista testiin ovat päässeet yönaamio ja hirven maidosta tehty käsivoide. Ja voin suositella niiden hankintaa ehdottomasti! 

Mulla on nykyään rasvainen iho, kiitos kierukan... Ostin yönaamion vaan sen takia, että idea kuulosti hauskalle. 
Naamio pääsi testiin heti kun saavuin Suomeen ja leuka tipahti lattiaan seuraavana aamuna. MISSÄ KAIKKI RASVAISUUS?! Päivän mittaan rasvaisuus tulee takaisin, mutta kyllä naamio tähän ongelmaan auttaa. Ihmenaamio jää mun vakiokäyttöön. 

Käsivoide koskeuttaa kuivia käsiä todella hyvin ja tuoksuna on lempeä kookos. Koostumukseltaan voide on keskipaksua ja se levittyy käsiin hyvin. Voide imeytyy suhteelisen nopeasti, mutta jättää hetkeksi hieman tahmean pinnan.

Ostin reissusta myös nämä kolme kynsilakkaa. Lakat taisi maksaa noin 300 ruplaa, eli vähän vajaa 7€. Koostumukseltaan värilakat on aika luiruja, mutta glitterlakka on herkku! Lakat on nähtävästi jotain saksalaisia, mutta en löytänyt näistä kyllä mitään infoa googlettelulla.


Lakat ostin РИВ ГОШ-nimisestä liikkeestä. Heidän valikoimastaan löytyy kosmetiikkaa laidasta laitaan ja liikkeitäkin löytyy ympäri Pietaria. Lumenen kosmetiikka oli heillä lähes puolet halvempaa ja valikoimasta löytyi muitankin Suomesta tuttuja merkkejä. Jossain myymälöissä myytiin mm. Mac:n kosmetiikkaa. 

Mikäli teitä kiinnostaa erikoiset hajuvedet, niin haluan vinkata teille merkin Reserve Naturelle. Tuoksuja saa ainakin jostain РИВ ГОШ:n liikkeistä ja hintaa näillä on n.9€ per kappale. 

Tuoksuvalikoimasta löytyy todella mielenkiintoisia yhdistelmiä, kiiwi-ananas oli yksi mun suosikki! Mä en sitten tajunnut ostaa tuoksuja itelleni reissusta, mutta löysin onneksi nettikaupan mistä näitä saa. Kirjoittelen siitä teille lisää myöhemmin. :)


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...