1. heinäkuuta 2014

Essence Aquatix Trend Edition

Elokuussa Essenceltä tulee kaksi uutta Trend Edition-kokoelmaa. Aquatrix on merihenkinen kokoelma, josta löytyy kaikkea kynsilakoista meikkeihin.

Kokoelmaan kuuluu kuusi kynsilakkaa, joissa jokaisessa on oma efektinsä. Sävyt 01 mermaid's secret, 02 pearls are a girl's best friend, 03 aquatix bay, 04 under the sea, 05 finding dori and 06 under water love.


Kokoelmaan kuuluu myös kynsitarrat. Kynsitarrat liimaillaan kynsille ja niiden päälle lisätään nähtävästi normaali päällyslakka. Lakan ansiosta tarrat alkavat halkeilla ja saavat aikaa hienon suomuefektin.

Puuterihelmet on helppo levittää kasvoille kokoelman pienellä puuterisudilla.Luomivärit ovat tällä kertaa "kynämuodossa". Vedenkestävät luomivärit ovat saatavilla kolmessa sävyssä 01 pearls are a girl's best friend, 02 under the sea and 03 mermaid's secret.

Glitter eyelinert ovat saatavilla turkoosina ja sinisenä, 01 aquatix bay and 02 mermaid's secret.

Auringossa ihanasti kimaltavat huulikiillot on saatavilla myös kahdessa sävyssä 01 under water love and 02 pearls are a girl's best friend.


Glitteriähän ei voi olla ikinä liikaa, joten loputkin kropasta saa kimaltamaan tällä geelillä. Geeli on helppo pestä pois ja siinä on kiva tuoksu! 

2 kommenttia:

 1. Mieeeelenkiintoista!
  Millaisiahan efektejä näissä lakoissa mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää ehdin jo poistaan ne tiedotteet... :D Mut jotain näitä erilaisia mitä ne efektilakatkin on! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...