6. elokuuta 2014

Lauantain häähumua

Olin pitkästä aikaa häissä ja nää olikin vähän spesiaalimmat häät: ensimmäinen meidän tyttöporukasta meni naimisiin! Vieläkin meinaa tulla tippa linssiin, kun ajattelee lauantaita. :D Mut täytyy todeta, että niin se aika vierii! Ei siitä oo oikeesti kauaa kun pyörittiin koulussa meidän ihanassa pienessä porukassa ja kohta ollaan jo "ikäloppuja"...Värikästä... :D Huomatkaa Metin ja mun väriero!


Kaisa teki mulle ihanan kampauksen häihin, suuri kiitos vielä! :) Olisin mennyt juhlimaan suorilla hiuksilla, mutta Kaisa sattui lataamaan naamakirjaan kuvan tekemästään kampauksesta ja kysyin, että tekiskös hän mullekin. Olin kampaukseen enemmän kuin tyytyväinen ja sanoinkin Kaisalle, että tulisin mielelläni ottamaan jatkossakin kampaukset hänen luo.Ostin kesän alussa mekon kynsibloggaajien miittiin ja päätin jo silloin, että laitan tämän samaisen mekon häihin. Kynsiin piti saada jotain sinistä ja nopeaa, joten päädyin pitkästä aikaa ranskiksen tekoon. Lisäsin vähän glitteriä Essencen lakasta Mrs and Mr Glitter. Kynsien kärjissä käytin Kikon peililakkaa 624.Onko teillä ollut paljon häitä tänä kesänä? :)


18 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia, ja nätin kampauksen on Kaisa tehnyt sulle!

  Apua.. jos te ootte ikäloppuja, niin omaa ikääni en tohdi ajatellakaan! ; D

  VastaaPoista
 2. Ei ole ollut yhtiäkään häitä...! Mutta ehkä ensi vuonna. Näyttää sen verran tiuhaan tulevan nuita vauva-uutisiakin omaan tietoon, että eiköhän ne pariskunnatkin ala pian suunnittelemaan yhteistä loppuelämää. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kavereilla ei oo oikeestaan ollut vauvauutisia! :D Eiköhän niitäkin ala kohta tulla...

   Poista
 3. Kaunis oot häissä ollu, kynsiä myöten.
  Mää en oo häissä ollu moneen vuoteen... Höh.

  VastaaPoista
 4. Mitä toista lakkaa käytit kynsiin

  VastaaPoista
 5. Ihana kampaus, nätti mekko ja kynnet. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo Kaisan tekemä kampaus! Meidän lähipiirissä on häät lokakuussa, en malta odottaa :)

  VastaaPoista
 7. Meidän suvussa on enemmän noita ikävempiä tapahtumia, kaksi vuotta sitten menehtyi neljä tuttua, melkeinpä kaikki parin kuukauden sisällä. Lähin sukulainen ja ystävä menehtyivät kahden viikon kuluessa :/ Nuita iloisempia juhlia saisi olla enemmän, mutta suku ja ystäväpiiri on niin pieni, että se on mahdotonta.

  Mutta kummityttö aloitti tänään ensimmäisen luokan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( Toi on kyllä todella kurjaa, varsinkin kun kaikki tulee samaan syssyyn!
   Oi! :) Onneks on jotain positiivistakin!

   Poista
 8. Hassua kauan blogiasi seuranneena, että tunnet Metin ja Heikin joista jälkimmäinen sattuu olemaan serkkuni :D Pieni on maailma! Mutta oikein kiva kampaus ja asukokonaisuus sinulla päälläsi!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...