10. syyskuuta 2014

Sininen hiekkalakka

Müchenistä kotiuteneista lakoista kynsille pääsi Rival de Loopin ihana sininen hiekkalakka 04. Mun mielestä sinisen hiekkalakan kaveriksi sopii hyvin joku räikeä pinkki, joten lakkailin kynsille myös kerroksen Pretty Nicen pinkkiä lakkaa. Leimailin lisäksi kukkia DRK-A-laatasta Konadin valkoisella leimauslakalla.

Leimaillessa mulle kävi aika mystinen juttu: ensimmäisen kynnen leimat onnistui tosi hyvin, mutta muut leimat levisi aika pahasti. Tää ei ollut edes ensimmäinen kerta, kun mulle käy näin juurikin ton laatan kanssa. Ajattelin, että jos lisäsin uudet leimauslakat liian nopeasti laatalle, ettei laatta ollut ehtiä kuivua. Annoin laatan kuivua kunnolla ennen uutta leimailua, mutta ei auttanut!


Mun mielestä tää lakka on aika mielenkiintoinen, sillä sinisen hiekan seasta löytyy myös pyöreitä värillisiä glitterhippuja. Lakka peitti tikulla kahdella kerroksella, ehkä myös yksi paksu kerros olisi riittänyt. Miinusta tulee kyllä todella kapeasta sudista! Hirvee homma levittää lakkaa isommalle alueelle. :D Lakka kuivui mukavan nopeasti.


Pretty Nice - Pinkki
Rival de Loop - 04


Tykkäsittekö te tästä Rival de Loopin hiekkalakasta? :)

14 kommenttia:

 1. Mulla on tosi harvoin vastauksia leimausongelmiin, mutta tätä lukiessa välähti oitis että voisko vika olla sun lakanpoistoaineessa, jolla puhdistat laattaa ja stamperia leimausten välillä?! Ja eka leima ei leviä siksi jos laatta on alkuun jo siisti etkä silloin vielä "öljyä" sitä? Vaihdat sen asetoniin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut sit tää ongelma on vain ton DRK-A:n laatan kanssa! :DD Tää on ihan joku mysteeri koko juttu...

   Poista
 2. Oi oi oi, miten ihana lakka! Ja tosi nätit kynnet olet tehnyt (taas!) :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavat lakkaukset. Tuo hiekkalakka on kyllä ihana...

  VastaaPoista
 4. Jännä lakka! Ihanan erilainen, kun siinä on myös värillistä glitteriä :)

  VastaaPoista
 5. Onpas mahtava lakkaus :) Tosi spesiaali, kun oot yhdistänyt cremeä, leimoja ja hiekkalakkaa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...