6. lokakuuta 2014

Essence-maanantai | Rajauskyniä


Nyt esittelyvuorossa olisi kaksi rajauskynää P2:lta sekä toiset kaksi Essenceltä. Ostin P2:n rajauskynät kesällä Saksasta ja Essencen kynät olen tilannut Kosmetik4less-verkkokaupasta.


P2 Perfect Look Kajal

P2:n rajauskynät ovat sävyiltään tosi kivoja. Tykkään, kun kynät sisältää vähän shimmeriä. Väri tarttuu kuitenkin aika huonosti silmäluomeen ja alle tarvitsee pohjustajan, jotta väristä saisi yhtä voimakkaan, kun kädelle piirrettäessä. P2:n kynät eivät ole vedenkestäviä ja ne haalentuivat päivän aikana. Kuvissa kaksi ylempää kynää ovat P2:n.

Essence Gel Eye Pencil

Ostin toisen Essencen rajauskynistä (t.sininen) jo viime keväänä ja olen tykännyt siitä todella paljon. Väri tarttuu helposti silmäluomeen eikä pohjustajaa tarvita. Kynä pysyy luomella todella hyvin koko päivän ajan ja väri ei tartu luomiin. Putsaaminen kannattaa tehdä vedenkestävälle meikille tarkoitetulla putsarilla. Kokeilin hinkata rajausta vedellä pois ja aikamoisen työn sai tehdä, että värin sai putsattua. Vedenkestävyys on siis todella hyvä! :)

Tämä kynä löytyy Kosmetik4less-verkkokaupasta kuudesta eri sävystä ja hintaa kynällä on 2,25€.

Tässä alemmassa kuvassa noi Essencen kynät meni väärään järjestykseen verrattuna ensimmäiseen kuvaan. Alin sävy on 04 Blue Lagoon ja sen yläpuolella 02 Around Midnight.


Oletteko te kokeilleet mitään näistä rajauskynistä? :)


6 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...