22. lokakuuta 2014

Pinkkiä ja hiekkaa

Kesäisen pirteät lakat alkaa siirtyä jo laatikon pohjalle ja oon tykästynyt taas kaikkiin syksyisiin sävyihin. Kikon harmaa on yks mun lempparilakkoja, sävy on vaan niin yksinkertaisen kaunis. Harmaa sopii mun mielestä loistavasti pinkin kaveriksi! :) 

Kynnet näytti vielä vähän tylsille pelkillä leimailuilla, jotenkin halusin ujuttaa mukaan vielä hiekkalakan. En oikein tiennyt miten käyttäisin hiekkalakkaa ja aloinkin sitten vain sutimaan sitä kynsille. Lopputulos olikin todella mieleinen. :)


Kiko - 329
Kiko - 313
P2 - Strict
Claire's - Hopea


Joko teillä on pirteät värit siirtyneet laatikoiden pohjille?

20. lokakuuta 2014

Essence-maanantai | Oil Control Paper


Tällä kertaa esittelyvuorossa on Essencen Oil Control Paper. En voisi enää nykyään lähteä mihinkään ilman näitä pieniä paperilappusia, sillä ne tekee kiiltävälle naamalle ihmeitä hetkessä. Oon manannut täällä pariin otteeseen, että mun todella kuiva iho muuttui hetkessä todella rasvaiseksi, kiitos kierukan. Kiiltoa saa iholta pois tietty puuterillakin, mutta itse tykkään huomattavasti enemmän käyttää näitä.

Pakkauksessa on 50 paperia ja hintaa löytyy 1,95€.


Jossain vaiheessa päivää mun kasvot alkaa näyttään tältä. Kaikista eniten mulla kiiltää yleensä otsa ja leuka, mutta tässä kuvassa leuka ei kiillä tietenkään oikein ollenkaan. :D Nenän vierustat kyllä kiiltää ja on ikävän rasvaiset.


Oil Control Paper esiin ja ihoa painelemaan! Hetken päästä suurin osa rasvaisuudesta on poissa. :) En lisännyt kuvien välillä kasvoihin edes puuteria, vaan paperilla sai kaiken tuon kiillon pois.


 Mulla menee yleensä yhdellä kertaa kaksi lappusta. Ensimmäisellä painelen suurimmat kiillot pois ja toisella teen viimeistelyn. Huiskin kasvoille yleensä vähän puuteria vielä lisäksi.

Vasemmalla on käyttämätön puhdas paperi ja oikealla paperi käytön jäljiltä.


Käytettäkö te tällaisia paperilappusia kiillon poistoon? :)

18. lokakuuta 2014

Kuulumisia! :)

Ajattelin näpytellä teille pitkästä aikaa tämmösen höpinäpostauksen. Ootte näitä toivoneet ja harvemmin näitä tulee kirjoteltua, viikon hiljaisuuden jälkeen koen tän hyväks tavaks aloittaa taas jutut! :)

Mulla on ollut erittäin kiireinen syksy ja tää kiire jatkuu ensi vuoden tammikuuhun. Mun opiskelut alkaa olla loppusuoralla ja työstän tällä hetkellä opinnäytetyötäni. Teen opinnäytetyöni magneettikuvantamisen potilasturvallisuudesta. Oon muutenkin todella kiinnostunut magneettikuvantamisesta ja potilasturvallisuus on myös aihe mun mieleen. :) Työ on suhteellisen hyvllä mallilla, vaikka maanantaina muhun iskikin epätoivo siitä kuinka paljon tehtävää oikeasti on. 


Blogin ylläpito ja muiden blogien kommentointi on jäänyt aika hyvin taka-alalle. Meinaan mun päivät on nykyään datailun suhteen sellaisia, että näpytän vaan opinnäytetyötä. :D Osaan yleensä lopettaa siinä vaiheessa, kun silmät seisoo päässä ja en tajuu enää yhtään mistä mä kirjotan. Onneks rakastan magneettikuvantamisen fysiikkaa, niin työn tekeminen on huomattavasti mukavampaa. :D

Jännää kyllä kuinka nopeasti aika menee. Mulla on varsinaista koulua jäljellä enää kaksi viikkoa! Ihan mieletöntä oikeesti, tässähän meinaa ihan liikuttua... :D Jäljellä olis vielä neljä viikkoa työharjoittelua tietokonetomografiakuvantamisessa ja sitten tietty opparia. Ihanaa kyllä, että oon löytänyt sen ammatin, jota kohtaan tunnen oikeasti palavaa intohimoa! 

Oon muuten huomannut, että röntgenhoitajan ammatti on monille aika mysteerinen juttu. Usein luullaan, että röntgenhoitaja on sairaanhoitaja tjsp. Oon ollut ihan liekeissä, kun multa tullaan välillä kyseleen kommenttiboksiin juttua tästä ammatista! Ootteko te tietoisia mikä on röntgenhoitaja? :D

Sitten teen paljastuksen, josta en ole ihan hirveästi puhunut muutenkaan. En ole edes paljastanut henkilökohtaisessa profiilissa naamakirjassa. ;) Tietty oon puhunut tästä semmosille ihmisille kenen kanssa oon paljon tekemisissä muutenkin. Rumpujen pärinää:

Me ostettiin toukokuussa ihan oma asunto!


Oon niin onnellinen ja lasken päiviä koska meidän pikkuinen kaksio valmistuu. :) Muuton pitäisi tapahtua ensi vuoden maaliskuussa ja toivon, että aikataulu pitää. Muistan kun vannoin, että mä lähden takaisin Valkeakoskelle kunhan koulut loppuu, mutta niinhän sitä sitten jäätiinkin Helsinkiin. Ollaan katseltu asuntoja jo parisen vuotta ja mulla on ollut kaksi kriteeriä: lenkkipolut ja luonto lähellä. Viikkiinhän sitä sitten muutetaan! :)

Oli kyllä ihanaa, kun päästiin itse vielä vaikuttaan vähän asuntoon. Saatiin valita parketti, kodinkoneet jne. Nähtiin viime viikolla sitten ekaa kertaa mitä on tullut ostettua ja asunnosta tulee varmasti upea. Päätin myös, että kaikki tähän opiskelija-asuntoon hankitut kalusteet lähtee eteenpäin, sänky ja sohva kylläkin lähtee mukaan. Oon käynyt myös jo vähän shoppailemassa uusia juttuja asuntoon ja mullahan on tietty taas niin selvät sävelet mitä tulee minnekin. ;) 


Siinäpä on nyt ne kaks suurinta asiaa tällä hetkellä mun elämässä! :) Päivät kuluu opparin, asuntohaaveilun ja lenkkeilyn parissa. Tein eilen parhaan ajan tälle vuodelle juoksun suhteen. Olin tästä erittäin yllättynyt, sillä oon ollut yli kuukauden juoksematta mun polven takia. Nyt sekin alkaa olla jo lähes kunnossa, mutta alan vetäytyä sisälle lämpimään varmaankin jo ensi viikolla. Bodycombat siis kutsuu! Oon kyllä niin kaivannut tunneille. :)

10. lokakuuta 2014

Näin hoidan käsiäni

Multa pyydeltiin hetki sitten postausta mun käsien hoidosta. Tän postauksen toteuttaminen oli itseasiassa aika hankalaa, sillä tuntuu, että en sen ihmeemminen hoida mun käsiä... :D Kesällä mulla oli lyhyet kynnet töiden takia, mutta aloin taas kasvattamaan pitkiä kynsiä. Ei muuten oo enää pitkä aika siihen, kun valmistun röntgenhoitajaks ja täytyy sanoo lopulliset hyvästit pitkille kynsille! 

Huomasin myöskin, että mulla on tässä viimeisen puolen vuoden aikana alkanut kasvaan kynnet hirveetä vauhtia. Kynsiä sais olla lyhentämässä koko ajan, jos haluais pitää lyhyen mallin. Musta tuntuu myös, että kynnet on vahvemmat kuin aikaisemmin. En ole muuttanut tavoissani mitään, mikä voisi selittää tän muutoksen. Lakkaan kynsiä nykyään kuitenkin huomattavasti vähemmän ja olin melkein koko kesän ilman lakkoja, voiskohan tää olla siis selitys tälle kasvupyrähdykselle..?

No mutta, aloitetaan siitä, että miten hoidan mun kynsinauhoja. Mun kynsinauhat kuivahtaa aika nopeasti ja niitä saa olla aika usein siistimässä. Suoritan tän operaation kerran viikossa tai aina sillon, kun vaihdan lakat. Kynsikuvistakin tulee huomattavasti siistimpiä, kun oon leikellyt kuivat kynsinauhat pois.


Lyhennän kynnet pääosin viilaamalla. Jos kuitenkin haluan enemmän mittaa pois, niin leikkaan kynnet eka ja viilaan sitten lopuksi. Olen käyttänyt tätä, jo legendaarista, Trindin lasiviilaa yli kolme vuotta. Lasiviila on ollut kyllä jokaisen euron arvoinen! :) Viilan pinta ei ole mennyt miksikään, vaikka käyttöikää jo löytyy. Maksoin tästä viilasta vuonna 2011 20,7€.


Oon tosi laiska rasvaan mun käsiä, mikäli mun kädet ei ole kuivat. Jaksoin joskus rasvata käsiä monesti päivässä, mutta nykyään rasvaan vain ennen kuvien ottamista ja silloin, jos iho on kuiva. Huomaa kyllä, että talvi tekee taas tuloaan, kun käsiä kiristää ja iho huutaa käsirasvaa.


Mun kynnet näyttääpi nakuna tälle. :) Oon saanut keltaisuuden aika hyvin kynsistä pois, mutta valkoisen osion rajat ei ole niin kauniit, kun ne voisi olla. Joskus mulla korjaantui noi rajat sillä, että olin täysin ilman kynsilakkaa hetken aikaa.


Miten te hoidatte teidän käsiä ja kynsiä?


8. lokakuuta 2014

Vähän syksyisempää

OPIn Every Month Is Oktoberfest on mun mielestä todella kaunis syyslakka, vaikkakin se ei usein ole kynsille päässyt. Onkohan tää ensimmäinen vai toinen kerta, kun lakkaan kynnet tällä lakalla..? Jotenkin mun mielestä tää sävy ei toimi mulla, kun pelkästeen syksysin.

Mun mielestä lakan kaveriksi sopii täydellisesti kullan sävyiset koristelut. Leimailin decalit OPIn kultaisella lakalla ja kuviot on DRK-A-laastata. Muistin vielä, että multahan löytyy mattapintaisia helmen puolikkaita, jotka vois olla sävyltään oikein sopivia näiden lakkojen seuraksi.


OPI - Every Month Is Oktoberfest
OPI - Golden Rules!


Mikä on teidän lempparilakka syksyyn?

6. lokakuuta 2014

Essence-maanantai | Rajauskyniä


Nyt esittelyvuorossa olisi kaksi rajauskynää P2:lta sekä toiset kaksi Essenceltä. Ostin P2:n rajauskynät kesällä Saksasta ja Essencen kynät olen tilannut Kosmetik4less-verkkokaupasta.


P2 Perfect Look Kajal

P2:n rajauskynät ovat sävyiltään tosi kivoja. Tykkään, kun kynät sisältää vähän shimmeriä. Väri tarttuu kuitenkin aika huonosti silmäluomeen ja alle tarvitsee pohjustajan, jotta väristä saisi yhtä voimakkaan, kun kädelle piirrettäessä. P2:n kynät eivät ole vedenkestäviä ja ne haalentuivat päivän aikana. Kuvissa kaksi ylempää kynää ovat P2:n.

Essence Gel Eye Pencil

Ostin toisen Essencen rajauskynistä (t.sininen) jo viime keväänä ja olen tykännyt siitä todella paljon. Väri tarttuu helposti silmäluomeen eikä pohjustajaa tarvita. Kynä pysyy luomella todella hyvin koko päivän ajan ja väri ei tartu luomiin. Putsaaminen kannattaa tehdä vedenkestävälle meikille tarkoitetulla putsarilla. Kokeilin hinkata rajausta vedellä pois ja aikamoisen työn sai tehdä, että värin sai putsattua. Vedenkestävyys on siis todella hyvä! :)

Tämä kynä löytyy Kosmetik4less-verkkokaupasta kuudesta eri sävystä ja hintaa kynällä on 2,25€.

Tässä alemmassa kuvassa noi Essencen kynät meni väärään järjestykseen verrattuna ensimmäiseen kuvaan. Alin sävy on 04 Blue Lagoon ja sen yläpuolella 02 Around Midnight.


Oletteko te kokeilleet mitään näistä rajauskynistä? :)


4. lokakuuta 2014

Indiet valtaa mun hellun

KBShimmeriltä ilmestyi ihana syksyinen kokoelma ja kuten arvata saattaa, niin pitihän mun ja E-S:n näpytellä tilaus menemään. ;) Mun ostoskoriin tipahti pari vanhempaa lakkaa ja kaksi yksilö tästä uusimmasta kokoelmasta.

KBShimmer - She Twerks Out 
KBShimmer - Would Jubilee It?
KBShimmer - Up & Cunning 
KBShimmer - Kiss & Spell 


She Twerks Out on sininen glitterlakka. Peittää pitkillä kynsillä kahdella tai kolmella kerroksella. Tää on päässyt jo mun kynsille. :) Tykkään tästä tosi paljon!


Would Jubilee It? on glitterlakka, jonka seasta löytyy kaikkea erilaista glitteriä pinkkinä ja sinisenä.


Up & Cunning on lineaarinen hololakka. Yllätyin iloisesti tän holoefektistä! Pitää lakata tällä kynnet jonain aurinkoisena päivänä. :)


Viimeinen lakka on Kiss & Spell. Tämän lakan takia mä koko tilauksen alunperin tein! Rakastan KBShimmerin glitterlakkoja. :) 


Tässä vielä lakat tikuilla. Mikäs näistä on eniten tiedän mieleen?3. lokakuuta 2014

Postia Kikolta

Kiko on yksi niitä ihania merkkejä, joihin oon tutustunut ulkomaanreissuilla. Jonkin aikaa sitten Kikon verkkokauppaan tuli vihdoin mahdollisuus tehdä tilauksia Suomeen. Mun on pitänyt siitä lähtien tilata Kikolta jotain, mutta en oo viittinyt parin tuotteen takia tilausta tehdä. Postikulut on meinaan aika huimat, alle 49€ tilauksien postarit on 17€ ja yli 49€ tilauksien 13€. Sain kuitenkin kimppatilausporukan kasaan ja ei auttanut kun näpytellä tilaus. ;)

Multa loppui jo hetki sitten mun puhdistusvaahto ja kasvovesikin alkaa veteleen viimesiään. Mä oon aina ollut sellainen, että vaikka oon löytänyt jonkun tosi hyvän tuotteen, niin haluan silti kokeilla jotain uutta. Tykkäsin mun Dermosilin tuotteista tosi paljon, mutta päätin kokeilla tällä kertaa Kikon versioita.


Tykästyin kesäkuussa kynsibloggaajien miitissä Hannan käyttämään siniseen Kikon eyelineriin ja mun oli pakko saada se! Tää eyeliner on ollut mulla todella kovassa käytössä heti siitä lähtien, kun Kikon paketti saapui. :) Tilaukseni sisälsi myös jonkun tällaisen hauskan ripsarin, jolla kökköripset on taatut! :D


Lisäksi ostin huvikseni testiin Kikon sinisen luomiväritrion. Oon käyttänyt trioa jo kerran ja näitä on kyllä pakko saada lisää. Mieletön pigmentti ja aivan ihanat sävyt!Verkkokaupassa pyöriessäni huomasin, että Kikolta löytyy puhdistusaine meikkisiveltimille. Ajattelin, että tää vois olla tosi kätevä luomivärisiveltimien putsaamiseen, sillä niitä saa putsailla melkein päivittäin. Puhdistusaine on ollut mulla kovassa käytössä ja tykkään tästä todella paljon! :) En käytä tätä kuitenkaan esim. meikkivoidesiveltimen putsaamiseen, sillä siihen sen puhdistusvoima ei ihan riitä. :D Pesen sutini kerran tai pari kertaa kuussa kunnolla, mutta luomivärisudit tulee putsattua aina, kun meikki koostuu eri sävyistä kuin viimeeksi.


Pitihän mukaan ujuttaa myös kynsilakkoja.


Ootteko te shoppailleet Kikolta mitään? :)

1. lokakuuta 2014

Violettia, pinkkiä ja hopeaa

Halusin mätsäillä mun silmämeikin ja kynnet hetki sitten rapujuhliin. Alunperin päätin, että meikki tulee olemaan se tän hetken lemppariyhdistelmä, eli valkoista, pinkkiä ja violettia. Mun mielestä toi väriyhdistelmä on vaan niin toimiva missä vaan! Mun korut oli hopean sävyiset, joten kynsiin piti saada vielä jotain hopeista. Meinasin yhdistää kynsiin eka strasseja, mutta ei ne olis kuitenkaan pysynyt kuin hetken. Leimailut oli paljon varmemmat pysyvyydeltään. :)


Tässä vielä yhteiskuva kynsistä ja meikistä. Mun mielestä tommosen kuvan ottaminen oli jotenkin hirveen hankalaa! :D Tää oli ainut kuva, jossa kasvojen peittäminen ei näyttänyt niin tyhmälle...


OPI - Alpine Snow
OPI - If You Moust You Moust
Kiko - 333
Depend - 223


Mätsäilettekö te kynsiä vaatetuksen tai meikin kanssa? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...