Kaiken takana

Kuka?
- Suvi, 23v.


Mistä?
- Asun Helsingissä poikaystäväni kanssa. Olen kotoisin Valkeakoskelta.

Koulu?
- Sain valkolakin keväällä 2010. Pidin tämän jälkeen välivuoden, luin pääsykokeisiin ja työskentelin apteekissa. Opiskelen tällä hetkellä Metropoliassa röntgenhoitajaksi, valmistun keväällä 2015.

Harrastukset?
- Blogin kirjoittamisen ohella piirrään ja valokuvaan. Olen piirtänyt ala-asteelta lähtien ja valokuvauksen aloitin 13-vuotiaana. Juokseminen on nykyään toinen erittäin rakas harrastus, syksyn hämärtyessä vaihdan juoksun Bodycombat-tunteihin.Lemmikit?
- Valkeakoskella asustelee meidän Pörrö. Pörröltä ikää löytyy 11 vuotta.


Väri?
-Sininen.

Ruoka?
- Sushi.

Bloggaaminen?
- Aloin kirjoittamaan blogia omaksi ilokseni ja halusin jonkun paikan, jonne laitan kaikki kynsikuvat. Perustin blogin maaliskuussa 2010. Teitä alkoi eksyä tänne pikkuhiljaa ja nyt teitä on jo yli 900! :) Riemuitsen aina jokaisesta uudesta lukijasta ja ihmetyttää kyllä välillä miten teitä on eksynyt tänne näin paljon.

Millainen persoona olen?
- Olen aika sarkastinen ja pessimistinen ihminen, mutta silti aina iloinen ja hymyileväinen. :D Isossa porukassa olen aika ujo, varsinkin jos joukossa on paljon uusia ihmisiä. Pienessä ryhmässä/tuttujen kanssa olen taas kauhea puhumaan. Olen myös erittäin ihmis- ja eläinrakas ihminen, tulen erittäin hyvälle mielelle siitä, jos voin auttaa ihmisiä edes pienillä teoilla.


Ifolorin kuvakirjat

8 kommenttia:

 1. Toi vihree kuva mis on jotai lehtii on schmagee! ;)

  VastaaPoista
 2. toi eka kalan kuva ,ootko itse piirtän y ,todella upea

  VastaaPoista
 3. Vau kuinka upea piirrustus! Olis kiva saada susta naamakuvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Et oo eka joka pyytää... Teen tässä joskus postauksen itestäni kun sitä pyydeltiin ja julkaisen naamakuvan sielä. ;D Lisäilen sen sitten tännekin!
   Jos haluat leikkiä salapoliisia, niin blogin kätköistä löytyy yksi postaus, josta löytyy montakin pärstäkuvaa. ;)

   Poista
 4. Hei.
  Olen saanut sinun sivuiltasi paljon vinkkejä omiin kynsiin. KIITOS OHJEISTA JA TAITEELLISUUDESTASI. Tilasin leimasin välineet ja voin kertoo että gina trigon kynsilakat on aika haastavia =) käytän niitä edullisen hinnan ja laatusuhteen takia eniten.( vesimarmoroinissa toimii hyvin.) OPI yms muut "merkki lakat" on liian kalliita aloittevalle harrastajalle. Mutta mikä merkki olis hyvä tohon leimailuu hyvä? mustahan sen olla pittää. -kiitos-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä! :) Kiva, että täältä on löytynyt vinkkejä!
   Jos himoitset joskus kalliimpia lakkoja, OPI China Glaze jne, niin kantsii tilata ne ulkomailta!:)
   Mä käytän ite mustana ihan Konadin omaa. Se on oikein toimiva. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...