Shoppailu

Ostan omat välineet ja lakat näiltä sivustoilta. Omien kokemuksen perusteella voin sanoa, että nämä ovat luotettavia kauppapaikkoja. Linkkien lopussa on tutoja joidenkin sivujen käyttöön!
***

Tutot sivujen käyttöön
PayPal-tuto


Ostokset ulkomailla

Alhaalta sivupalkista löytyy tunnisteet reissupostauksiin! :)

24 kommenttia:

 1. Hei tosta fräulein 38, niin kauanko toi toimitus on kestänyt, onko tullut laadukkaita ja ehjiä tuotteita ja onko postimaksut samat myös kotiin asti mitä tuotteen selostuksesta lukee kohdassa "shipping:(esim.) 2.00"?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tilannut sieltä kolmisen kertaa ja aina on mennyt noin kolme viikkoa. En kyl tiiä yhtään miks sieltä on noin pitkä toimitusaika. :o
   Kaikki on tullut ehjinä perille ja oon ollut tyytyväinen tuotteisiin.
   Muita postareita ei ainakaan sillon tullut, kun mitä tuotteen ohessa lukee. :)

   Poista
  2. okei kiitos! Ehkä minäkin voisin rohketa ja sieltä sitten tilata!:)

   Poista
  3. Suosittelen kyllä, jos maltat vaan odottaa pitkät toimitusajat! :)

   Poista
 2. Samaisia tuotteita tilannut ebaysta... ja saanut huomattavasti nopsemmin! en kyllä heidän geeleistä tykännyt =( nousevat pois vaikka minkä tekis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli eBaysta ennen kaikki todella nopeesti, mutta nyt on alkanut vaan kestään ja kestään! :< Tiiä mikä siinä oikein on.

   Poista
 3. mistä saisi hyvän mutta edullisen aloituspaketin akryylikynsille? Muotit tilasin jo Ebayn kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MiMax:lta löytyy ainakin aika halvalla! :)
   http://www.mimax.fi/akryylikynnet-aloituspaketti-vylet-nails-p-2585.html
   Postikulujen kanssa 54,4€.
   Vai onko hakusessa vielä halvempi?

   Poista
  2. Moikka, muotit oli ihan sellasia värittömiä muovimuotteja...Taisivat tulla jostain Kiinasta. ;) Saa nähdä miten toimivat. Äsken tilasin aloituspakkauksen täältä ja tälläisen: http://www.nded.fi/kaeynnistyksen-setit/akryyli-setti/vylet-nails-professional-akryyli-setti.html?force_sid=k2n1hvtj9e9ncigfm85dp0aqraevsenm . Nyt vaan odotellaan että tulee! :)

   Poista
 4. Moi! oon aatellut ite kans alkaa väsäilemään noita geelirakennekynsiä. Nyt mulla onkin etsinnässä aloituspakkaus. Mitä mieltä oot ton mimaxin tuotteista ja muutenkin yrityksestä? Lähettääkö ne tuotteet nopeasti ja onko susta ollut ihan luotettavan oloinen paikka et uskaltaa tilata? Onko tuotteet ollut sitä mitä olet odottanut ymym? Kaikkee saat kertoo mitä kannattaa ottaa huomioon noita tilatessa (esim mitä ehdottomasti kannattaa tilata) :) Kiitos vielä jos ehdit vastailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ite testannut MiMax:n geelejä, mutta mulla on sellainen käsitys, että ne olis tyyliin samoja mitä saa esim eBaysta. Ainakin oon ollut lukevinani jostain näin. Yrityksenä pidän MiMax:sta, hyvä asiakaspalvelu ja nopea toimitus. Ikinä ei oo ollut mitään ongelmia.
   PAITSI nyt kynsikoristelut-ryhmässä facebookissa on ollut juttua, että tulee vääriä tuotteita ja postittaminen kestää. Eli MiMaxlla on nyt varmaan joku kesätyöntekijä, koska ikinä ennen tämmöstä ongelmaa ei ole ollut.
   Mutta luotettava paikka on, eli sieltä uskaltaa tilata! :)
   Mä olen ollut aina tyytyväinen mun tilauksiin ja on tullut perille juuri sitä mitä on pitänytkin tulla. Mä en oo kylläkään nyt kesällä tilaillut sieltä mitään.

   Jos sä haluat panostaa vähän laadukkaampiin geeleihin ja muihin aineisiin, niin suosittelen tilaamaan Cesarsilta. Hintataso on ihan eri, mutta niin on laatukin. Mä itse käytin Cesarsin geelejä ja laatueron kyllä huomaa!

   Poista
 5. Lisäyksenä vielä äsköiseen verkkokauppa kysymykseen, saisiko sulle laittaa vaikka sähköpostiin kysymyksiä liittyen kynsientekoon? Osa kysymyksistä niin äärimmäisen tyhmiä että olisi kivempi keskustella niistä sähköpostitse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai saa lähettää! :) Mulle tulee aina välillä meinaan postia kyseisestä asiasta ja neuvonnan saa hyvin toimimaan sähköpostilla. Eli rohkeesti vaan postia tuleen ;D

   Poista
 6. Hei mistä saan sun sähköpostiosoitteen? en löytänyt sitä kun yritin ettiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tossa sivupalkissa lukijoiden yläpuolella. :) nelffutus@gmail.com

   Poista
 7. Mistä noita sinan geelejä saa tilattua? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ostanut omani joskus kauan sit MiMax:lta, mutta eBaysta löytyy ainakin :)

   Poista
 8. Hei miten tuolla Kosmetik4less sivustolla maksu toimii? En maksanu paypalilla, ja nyt en ymmärrä pitääkö mun maksaa niiden antamalle tilille vai sitte lähettääkö ne laskun samassa? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitsitko siis jonkun tilisiirron vai mitäs..? Mä oon meinaan ite käyttänyt vaan paypal-tiliä :D

   Poista
  2. Hei mä menin vahingossa poistaan sun uusimman kommentin!
   Ootko saanut asian selvitettyä? Uskoisin, että teet vaan ihan normin tilisiirron noilla tiedoilla mitä sulla on. :) Varmista vaan, että sun pankin asetuksissa on hyväksytty tilisiirrot ulkomaille. Ainakin mun muistaakseni se pitää laittaa jostain.

   Poista
 9. Kauanko tilaus kosmetic4less:iltä kestää suunnilleen???

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...